x

La Mitjà Marató i la Marató València obrin les inscripcions 2022 amb objectius de 20.000 i 30.000 participants

13 desembre, 2021

La Mitja Marató i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP obrin hui inscripcions per a 2022 després de la resposta positiva dels corredors inscrits enguany, que han tingut un termini preferencial que ha fet que s’hagen completat en tres dies un total de 6.800 i més de 10.000 inscripcions per a la Mitja Marató i la Marató, respectivament.

D’esta manera, després de superar els 10.000 dorsals, la Marató València ja es troba en el segon tram d’inscripcions per a córrer la millor marató d’Espanya i l’únic del país amb l’etiqueta Platí de la World Athletics el pròxim 4 de desembre. En el cas de la Mitja Marató València, encara queden inscripcions en el primer tram per a la cita el 23 d’octubre de 2022.

Descompte amb el pack de las dos carreres

Els corredors que vulguen completar el seu registre en les dos carreres es beneficiaran d’un descompte de 10 € sobre el preu conjunt de les dos proves, gràcies al pack de Mitja i Marató. Entre els inscrits, més de 3.600 persones han triat esta opció bonificada per a disfrutar de les dos cites en Valencia Ciudad del Running.

AVAPACE i Gasol Foundation, entitats solidàries

A més de la seua inscripció i els serveis extra per al corredor, tots els participants poden fer una aportació solidària voluntària a AVAPACE (Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral) per als participants de la Mitja Marató València, o a la Gasol Foundation, per als inscrits a la Marató València. Estes han sigut les entitats solidàries triades per a 2022 després de la valoració de les prop de 30 candidatures que s’han rebut enguany.

Inscripciones 2022

Notícies relacionades