x

Marató Valencia presenta les camisetes de Luanvi per a 2018

1 agost, 2018

La Marató, Mitja Marató i 10K Valencia Trinidad Alfonso presenten les seues camisetes de 2018, que compartixen una línia de disseny i tenen la gamma cromàtica de les tres grans cites de Valencia Ciudad del Running. La roba tècnica torna a ser confeccionada per la firma valenciana Luanvi, amb el seu producte de qualitat per a la pràctica de la carrera a peu.

Camiseta Maratón Valencia 2018

El negre és el color de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, que en la part de davant lluïx la V característica de Valencia Ciudad del Running, en la qual es mostren l’eixida al pont de Montolivet i la passarel·la de meta a la Ciutat de les Arts i les Ciències, juntament amb la imatge de l’Ajuntament de València, organitzador de la prova amb la Sociedad Deportiva Correcaminos. A més, a la part inferior de la V es mostra el lema ‘València és Marató’, que servix, juntament amb el color negre, com a element diferenciador respecte a les camisetes de la Mitja Marató i la 10K.

A la part posterior de la camiseta que rebran els qui córreguen els millors 42 quilòmetres d’Espanya el pròxim 2 de desembre, destaquen l’etiqueta oficial de la prova #ValenciaEsMaraton, el mapa del renovat recorregut i la distància: 42.195 metres. A més, la llista de carrers de València apareix de fons per tota la camiseta.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/marato/inscripcio-marato/” target=”blank” background=”#0d0700″ color=”#f1fbf6″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: mouse-pointer” icon_color=”#fef3f3″ text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Encara no t’has inscrit? Inscriu-te ara![/vcr_button]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar