x

El Valencia CF donarà suport a la Marató Valencia

25 juliol, 2018

La Sociedad Deportiva Correcaminos, organitzadora de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, amb el suport de l’Ajuntament de València, ha clos un acord de col·laboració amb el Valencia CF de cara a la carrera del 2018, que se celebrarà el pròxim 2 de desembre.

Les dos entitats esportives tornaran a col·laborar en la millor carrera de marató d’Espanya amb diferents accions, tant amb activitats en la fira del corredor Expo Esport el  divendres i dissabte previ a la carrera, com també amb un punt d’animació en el recorregut de la Marató, com en les edicions anteriors.

A més, el club de Mestalla també contribuirà en la conscienciació de l’esdeveniment en els seus partits oficials i la difusió d’estos a través dels seus suports i canals de comunicació propis.

El Valencia CF, que celebra el seu Centenari enguany, estarà present d’esta manera contribuint en un dels grans esdeveniments esportius de la ciutat i donant-li suport.

La Marató s’ha convertit en una cita atractiva per a milers de corredors valencians, de la resta d’Espanya i participants estrangers de més de 80 països, sumant al llarg del seu recorregut més de 200 punts d’animació. Juntament amb el suport del Valencia CF, l’esdeveniment sumarà també el suport i la col·laboració d’altres clubs d’elit com Valencia Basket i Villarreal CF, o el Levante UD.

Notícies relacionades