x

El 77 % dels inscrits de la Mitja Marató i 84 % de la Marató València confirmen la seua plaça per a córrer en 2021

4 juliol, 2021

 

La Mitja Marató i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP han tancat el procés de confirmació de plaça per a córrer en les edicions de 2021 amb un 77 % i un 84 % d’inscrits que, respectivament, han reafirmat que volen córrer en Valencia Ciudad del Running la 21K el 24 d’octubre i la 42K el 5 de desembre. 

Així doncs, pròximament s’iniciarà el procés d’inscripció per a cobrir les 12 000 places disponibles enguany en la Mitja Marató i les 18 000 de la Marató, censos finals de les proves amb el compromís de reducció de participants de l’organització. Tots els corredors hauran d’acreditar estar lliures de COVID-19 abans de participar en la carrera i d’arreplegar el dorsal en la fira del corredor, bé siga amb un certificat de vacunació, un test PCR o prova d’antígens o com les autoritats sanitàries determinen amb l’organització. 

A tots els qui no han respost durant les setmanes en les quals ha estat obert el procés de decisió, l’organització no assegura ja la plaça per a córrer en l’edició de 2021, però podran sol·licitar la devolució del 100 % de l’import d’inscripció

.

Una llista d’espera per a interessats

L’organització de les dos proves obrirà el 8 de juliol una llista d’espera per a recollir l’interés dels corredors que no hagen tingut la possibilitat de garantir-se la plaça i per a poder cobrir baixes dels participants ja inscrits. En este any amb condicions i requisits encara especials per a garantir la seguretat de tots, les dos carreres oferixen al corredor l’opció de sol·licitar els seus diners si troben algun contratemps en forma de lesió, durant la formalització del seu viatge a València o per qualsevol altre motiu. 

Millors ofertes de viatge per als inscrits

A tots els corredors que han ratificat el desig de córrer a València, l’organització recomana el portal oficial www.welcometovalencia.com per a garantir el millor preu i serveis dels corredors i els seus acompanyants, amb una àmplia oferta hotelera i de serveis especialment adaptats a les seues necessitats. Devolució de l’import de la reserva en cas de lesió, trasllat gratuït des de l’hotel a l’eixida i retorn el dia de la carrera, late check out fins a les 16.00 hores o desdejuni adaptat des de les 05.30 hores són alguns valors afegits dels més de 70 establiments que componen l’oferta.

Welcome To Valencia

Notícies relacionades