x

El 77 % dels inscrits de la Mitja Marató i 84 % de la Marató València confirmen la seua plaça per a córrer en 2021

4 juliol, 2021

 

La Mitja Marató i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP han tancat el procés de confirmació de plaça per a córrer en les edicions de 2021 amb un 77 % i un 84 % d’inscrits que, respectivament, han reafirmat que volen córrer en Valencia Ciudad del Running la 21K el 24 d’octubre i la 42K el 5 de desembre. 

Així doncs, pròximament s’iniciarà el procés d’inscripció per a cobrir les 12 000 places disponibles enguany en la Mitja Marató i les 18 000 de la Marató, censos finals de les proves amb el compromís de reducció de participants de l’organització. Tots els corredors hauran d’acreditar estar lliures de COVID-19 abans de participar en la carrera i d’arreplegar el dorsal en la fira del corredor, bé siga amb un certificat de vacunació, un test PCR o prova d’antígens o com les autoritats sanitàries determinen amb l’organització. 

A tots els qui no han respost durant les setmanes en les quals ha estat obert el procés de decisió, l’organització no assegura ja la plaça per a córrer en l’edició de 2021, però podran sol·licitar la devolució del 100 % de l’import d’inscripció

.

Una llista d’espera per a interessats

L’organització de les dos proves obrirà el 8 de juliol una llista d’espera per a recollir l’interés dels corredors que no hagen tingut la possibilitat de garantir-se la plaça i per a poder cobrir baixes dels participants ja inscrits. En este any amb condicions i requisits encara especials per a garantir la seguretat de tots, les dos carreres oferixen al corredor l’opció de sol·licitar els seus diners si troben algun contratemps en forma de lesió, durant la formalització del seu viatge a València o per qualsevol altre motiu. 

Millors ofertes de viatge per als inscrits

A tots els corredors que han ratificat el desig de córrer a València, l’organització recomana el portal oficial www.welcometovalencia.com per a garantir el millor preu i serveis dels corredors i els seus acompanyants, amb una àmplia oferta hotelera i de serveis especialment adaptats a les seues necessitats. Devolució de l’import de la reserva en cas de lesió, trasllat gratuït des de l’hotel a l’eixida i retorn el dia de la carrera, late check out fins a les 16.00 hores o desdejuni adaptat des de les 05.30 hores són alguns valors afegits dels més de 70 establiments que componen l’oferta.

Welcome To Valencia

Notícies relacionades

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, ha rebut els representants del Comité de Direcció de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP en una reunió de treball de cara a avançar en el protocol de seguretat de l’esdeveniment. A la reunió va assistir Pilar Bernabé, presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i regidora d’Esports de l’Ajuntament de València; Juan Botella, gerent de la Sociedad Deportiva Correcaminos, i Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso, acompanyats del doctor Luis Cort, responsable mèdic de la Marató i la Mitja Marató. A més, van participar també en esta reunió de treball Josep Miquel Moya, director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, i Isaura Navarro, secretària autonòmica de Salut Pública. A més de la reducció considerable del cens de participants al 60 % respecte als prèviament inscrits i l’eixida en més onades de menys corredors i amb més diferència de temps, s’adoptaran mesures que tindran en compte la situació epidemiològica del moment i s’adaptaran sempre en funció de la normativa autonòmica vigent en sanitat. També es van estudiar la resta de mesures que s’adoptaran per a fer un esdeveniment segur i es començarà ja a treballar amb Sanitat en una regulació específica per als esdeveniments participatius com les carreres de marató i mitja marató. Es confia que la evolució positiva i l’elevat ritme de vacunació no obligue l’organització a exigir més requisits mèdics als participants. En qualsevol cas, s’anunciarà als corredors les mesures sanitàries o requisits amb temps suficient de les carreres de la Mitja Marató o Marató, fixades en el calendari per al 24 d’octubre i el 5 de desembre. Pilar Bernabé va valorar esta trobada de treball com “una reunió molt productiva” i va voler “agrair a la consellera de Sanitat l’esforç i el compromís amb esdeveniments tan importants com la Mitjà Marató i la Marató València. Treballarem amb la Conselleria de Sanitat en un protocol que garantisca la celebració dels dos esdeveniments amb plena seguretat per als corredors i també per a la ciutat i la ciutadania. I estic convençuda que podrem arribar a una magnífica celebració de les dos proves”.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar