x

Les cinc claus del ‘Circuit 5k’: 3. Zones Biosaludables

31 agost, 2015

El corredor trobarà durant tot el traçat zones pensades per a afavorir un bon entrenament. Estes zones es complementen amb el Circuit 5K i suposen un extra previ, durant la pràctica esportiva de cada corredor a les zones per les quals discorre el traçat des dels trams I al XII al Jardí del Túria o després d’acabar l’entrenament.

Abans de començar a córrer és recomanable fer una sèrie d’exercicis de calfament. Al mateix temps, quan finalitzem la nostra pràctica esportiva hem de fer els estiraments adequats. Per a poder dur a terme estes dos accions, que són complementàries a la carrera, trobarem diverses zones habilitades a este efecte al llarg del recorregut pel Jardí del Túria i que podrem usar depenent del tram al qual accedim. Així mateix, es podrà compatibilitzar la pràctica de la carrera a peu amb diferents exercicis de força i potenciació muscular, fent ús de les distintes zones ja existents al Jardí del Túria amb estructures metàl·liques de fusta per a realitzar diferents exercicis i que el corredor s’anirà trobant en el seu recorregut.

El Circuit 5K permetrà als corredors menys experimentats una experiència més agradable en el recorregut durant els seus primers quilòmetres i distàncies curtes. Però l’especial situació del circuit, que en els extrems connecta amb altres zones per a córrer, o el fet que està dissenyat per a poder fer diverses voltes al traçat i augmentar augmentant la distància recorreguda i el nombre de quilòmetres, fa que molts corredors s’hagen d’hidratar en algun moment. Per este motiu s’han habilitat al llarg del traçat algunes fonts més que se sumen a les ja existents, per a facilitar al corredor la possibilitat de detindre l’entrenament i poder beure aigua en les fonts pròximes al Circuit 5K.

[vcr_custom_gallery source=”media: 8180,8178,8176,8172,8101,8103,8097,8215″ limit=”35″ link=”lightbox” width=”170″ height=”120″ title=”never”]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar