x

Les cinc claus del ‘Circuit 5k’: 3. Zones Biosaludables

31 agost, 2015

El corredor trobarà durant tot el traçat zones pensades per a afavorir un bon entrenament. Estes zones es complementen amb el Circuit 5K i suposen un extra previ, durant la pràctica esportiva de cada corredor a les zones per les quals discorre el traçat des dels trams I al XII al Jardí del Túria o després d’acabar l’entrenament.

Abans de començar a córrer és recomanable fer una sèrie d’exercicis de calfament. Al mateix temps, quan finalitzem la nostra pràctica esportiva hem de fer els estiraments adequats. Per a poder dur a terme estes dos accions, que són complementàries a la carrera, trobarem diverses zones habilitades a este efecte al llarg del recorregut pel Jardí del Túria i que podrem usar depenent del tram al qual accedim. Així mateix, es podrà compatibilitzar la pràctica de la carrera a peu amb diferents exercicis de força i potenciació muscular, fent ús de les distintes zones ja existents al Jardí del Túria amb estructures metàl·liques de fusta per a realitzar diferents exercicis i que el corredor s’anirà trobant en el seu recorregut.

El Circuit 5K permetrà als corredors menys experimentats una experiència més agradable en el recorregut durant els seus primers quilòmetres i distàncies curtes. Però l’especial situació del circuit, que en els extrems connecta amb altres zones per a córrer, o el fet que està dissenyat per a poder fer diverses voltes al traçat i augmentar augmentant la distància recorreguda i el nombre de quilòmetres, fa que molts corredors s’hagen d’hidratar en algun moment. Per este motiu s’han habilitat al llarg del traçat algunes fonts més que se sumen a les ja existents, per a facilitar al corredor la possibilitat de detindre l’entrenament i poder beure aigua en les fonts pròximes al Circuit 5K.

[vcr_custom_gallery source=”media: 8180,8178,8176,8172,8101,8103,8097,8215″ limit=”35″ link=”lightbox” width=”170″ height=”120″ title=”never”]

Notícies relacionades