x

La medalla dels finishers de la 28a edició de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP

14 octubre, 2018

Atletes i populars de la 28a edició de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP recorreran el pròxim 28 d’octubre els 21.097,5 metres més ràpids d’Espanya, i del món en categoria femenina, que han sigut renovats enguany per a prendre l’essència i la velocitat de l’últim Mundial de Mitja Marató, celebrat a València. Encoratjats per més de 35 punts d’animació i 1.000 voluntaris, lluitaran per aconseguir la nova meta de la millor mitja marató d’Espanya.

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP premia l’esforç i la superació dels finishers amb la medalla següent. Encara que el record de la millor mitja marató d’Espanya és inoblidable, tots els arribats a meta tindran l’oportunitat de guardar esta medalla, que reconeix la seua preparació i desenvolupament dels 21.097,5 metres en el recorregut més ràpid d’Espanya, amb la llegenda “València és Mitja Marató”, la mateixa que lluiran en les camisetes.

medalla-medio-maraton-valencia

A més, el corredor pot personalitzar la seua medalla de finisher amb el nom i el temps en la zona de post meta.

Personalitza la teua medalla per estes tres vies:

  • De manera prèvia a la Mitja Marató Valencia. Pots reservar i garantir este servei abans de la carrera per via web al millor preu en este enllaç: 5 euros 
  • Els dies previs a la carrera, en la Fira del Corredor. Hi haurà un espai on podràs comprar el tiquet el divendres 26 i dissabte 27 d’octubre al preu de 7 euros.

[vcr_note note_color=”#f8b828″ text_color=”#040404″ radius=”5″]En els dos casos, hauràs d’arreplegar una polsera acreditativa en l’estand en la Fira del Corredor. [/vcr_note]

  • Una vegada hages finalitzat la carrera, al costat de la carpa de la Fira del Corredor, el pròxim 28 d’octubre també pots personalitzar la teua medalla amb el teu nom i el temps aconseguit al preu de 10 euros.

Notícies relacionades