x

La medalla dels finishers de la 28a edició de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP

14 octubre, 2018

Atletes i populars de la 28a edició de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP recorreran el pròxim 28 d’octubre els 21.097,5 metres més ràpids d’Espanya, i del món en categoria femenina, que han sigut renovats enguany per a prendre l’essència i la velocitat de l’últim Mundial de Mitja Marató, celebrat a València. Encoratjats per més de 35 punts d’animació i 1.000 voluntaris, lluitaran per aconseguir la nova meta de la millor mitja marató d’Espanya.

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP premia l’esforç i la superació dels finishers amb la medalla següent. Encara que el record de la millor mitja marató d’Espanya és inoblidable, tots els arribats a meta tindran l’oportunitat de guardar esta medalla, que reconeix la seua preparació i desenvolupament dels 21.097,5 metres en el recorregut més ràpid d’Espanya, amb la llegenda “València és Mitja Marató”, la mateixa que lluiran en les camisetes.

medalla-medio-maraton-valencia

A més, el corredor pot personalitzar la seua medalla de finisher amb el nom i el temps en la zona de post meta.

Personalitza la teua medalla per estes tres vies:

  • De manera prèvia a la Mitja Marató Valencia. Pots reservar i garantir este servei abans de la carrera per via web al millor preu en este enllaç: 5 euros 
  • Els dies previs a la carrera, en la Fira del Corredor. Hi haurà un espai on podràs comprar el tiquet el divendres 26 i dissabte 27 d’octubre al preu de 7 euros.

[vcr_note note_color=”#f8b828″ text_color=”#040404″ radius=”5″]En els dos casos, hauràs d’arreplegar una polsera acreditativa en l’estand en la Fira del Corredor. [/vcr_note]

  • Una vegada hages finalitzat la carrera, al costat de la carpa de la Fira del Corredor, el pròxim 28 d’octubre també pots personalitzar la teua medalla amb el teu nom i el temps aconseguit al preu de 10 euros.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar