x

Dispositiu mèdic Mitja Marató Valencia 2018

18 octubre, 2018

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, dins del seu compromís per preservar la salut del corredor, posarà en marxa el major dispositiu mèdic fins hui en la cita que reunirà més de 15.500 corredors el 28 d’octubre en Valencia Ciudad del Running.

Medio Maraton Valencia

Este desplegament mèdic és possible amb l’esforç i el compromís de l’organització per vetlar per la seguretat dels seus participants, coordinats pel doctor Luis Cort, responsable mèdic de la prova, en col·laboració amb Creu Roja de València.

Per a la 28é edició de la Mitja Marató Valencia s’esperen:

  • 16 ambulàncies medicalitzades
  • 3 equips mèdics en meta
  • 1 hospital de campanya
  • 6 patinadors amb desfibril·ladors
  • 22 desfibril·ladors
  • 21 metges
  • 2 fisioterapeutes

A més, els punts d’Assistència Ràpida, coordinats per Farmacia Ribera, garantixen una atenció bàsica als corredors en plena carrera per a problemes lleus, com pelades o malalties musculars.

D’esta manera, la prova garantix la cobertura mèdica als més de 15.500 corredors que prendran l’eixida el 28 d’octubre en el nou recorregut de la Mitja Marató Valencia.

A més, gràcies al suport de l’Hospital Vithas Nisa 9 de Octubre, s’han anat formant els 1.000 voluntaris de la Mitja Marató Valencia amb cursos de primers auxilis i de reanimació cardiopulmonar. La formació ajudarà els voluntaris perquè puguen atendre qualsevol emergència ocorreguda, en el transcurs en el qual arriba un equip mèdic, una actuació que pot arribar a salvar vides.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/revistas/instrucciones-MMVTA-2018/” target=”blank” background=”#F68D2E” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: check-square” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Coneix els detalls de la prova[/vcr_button]

Notícies relacionades