x

La guanyadora del runner faller, Bea Molina, ens explica la seua experiència

16 març, 2015

Recentment es va realitzar l’entrega dels premis runner faller. En la passada edició de la Marató València Trinidad Alfonso es va oferir als corredors participar en el nom de la seua comissió fallera amb un gran acolliment, la qual cosa espera una extraordinària participació fallera en el segon any de la seua consolidació. Aprofitant el moment faller a València, volem parlar amb una de les seues guanyadores, Bea Molina, qui es va fer amb el primer lloc en categoria femenina representant a la falla Goya-Brasil.
Un orgull doble, fins i tot triple la victòria per a Bea en esta categoria, ja que tal com ens explica “arribar a meta en una marató sempre és un colp anímic molt fort, però, si a més li sumes que arribes primera valenciana, espanyola i fallera en la teua “terreta” et pots imaginar com em vaig sentir”. Un sentiment més emocionant si cap ja que Bea acabava de superar una lesió abans de córrer la Marató València Trinidad Alfonso.
En falles és complicat poder entrenar, però Bea és una runner disciplinada, “en la meua vida, la prioritat són els entrenaments”, ens explica. Ara bé, açò no impedix que disfrute de les falles, per la qual cosa ha de fer xicotetes modificacions “en els horaris d’entrenes per a poder disfrutar de la família i els amics”. Per a açò “la ‘despertà’”, comenta Bea, que li va “molt bé per a alçar-se i entrenar de bon mati”.
De fet, ser runner en la comissió de Bea Molina és un avantatge. Ja que “els més de 20 runners fallers en la falla Goya-Brasil” han estat entrenats per ella i ara són ”uns experts runners i disfrutem molt d’este esport”. A més es preparen per a seguir en la pròxima edició els passos de la seua companya ja que el fet de “representar a la teua falla és un afegit de motivació per a arribar a la meta i sentir el suport dels teus”.
El teu també et pots preparar indicant en la teua inscripció a la Marató València Trinidad Alfonso que vols córrer per la teua falla.

Notícies relacionades