x

La guanyadora del runner faller, Bea Molina, ens explica la seua experiència

16 març, 2015

Recentment es va realitzar l’entrega dels premis runner faller. En la passada edició de la Marató València Trinidad Alfonso es va oferir als corredors participar en el nom de la seua comissió fallera amb un gran acolliment, la qual cosa espera una extraordinària participació fallera en el segon any de la seua consolidació. Aprofitant el moment faller a València, volem parlar amb una de les seues guanyadores, Bea Molina, qui es va fer amb el primer lloc en categoria femenina representant a la falla Goya-Brasil.
Un orgull doble, fins i tot triple la victòria per a Bea en esta categoria, ja que tal com ens explica “arribar a meta en una marató sempre és un colp anímic molt fort, però, si a més li sumes que arribes primera valenciana, espanyola i fallera en la teua “terreta” et pots imaginar com em vaig sentir”. Un sentiment més emocionant si cap ja que Bea acabava de superar una lesió abans de córrer la Marató València Trinidad Alfonso.
En falles és complicat poder entrenar, però Bea és una runner disciplinada, “en la meua vida, la prioritat són els entrenaments”, ens explica. Ara bé, açò no impedix que disfrute de les falles, per la qual cosa ha de fer xicotetes modificacions “en els horaris d’entrenes per a poder disfrutar de la família i els amics”. Per a açò “la ‘despertà’”, comenta Bea, que li va “molt bé per a alçar-se i entrenar de bon mati”.
De fet, ser runner en la comissió de Bea Molina és un avantatge. Ja que “els més de 20 runners fallers en la falla Goya-Brasil” han estat entrenats per ella i ara són ”uns experts runners i disfrutem molt d’este esport”. A més es preparen per a seguir en la pròxima edició els passos de la seua companya ja que el fet de “representar a la teua falla és un afegit de motivació per a arribar a la meta i sentir el suport dels teus”.
El teu també et pots preparar indicant en la teua inscripció a la Marató València Trinidad Alfonso que vols córrer per la teua falla.

Notícies relacionades

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, ha rebut els representants del Comité de Direcció de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP en una reunió de treball de cara a avançar en el protocol de seguretat de l’esdeveniment. A la reunió va assistir Pilar Bernabé, presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i regidora d’Esports de l’Ajuntament de València; Juan Botella, gerent de la Sociedad Deportiva Correcaminos, i Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso, acompanyats del doctor Luis Cort, responsable mèdic de la Marató i la Mitja Marató. A més, van participar també en esta reunió de treball Josep Miquel Moya, director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, i Isaura Navarro, secretària autonòmica de Salut Pública. A més de la reducció considerable del cens de participants al 60 % respecte als prèviament inscrits i l’eixida en més onades de menys corredors i amb més diferència de temps, s’adoptaran mesures que tindran en compte la situació epidemiològica del moment i s’adaptaran sempre en funció de la normativa autonòmica vigent en sanitat. També es van estudiar la resta de mesures que s’adoptaran per a fer un esdeveniment segur i es començarà ja a treballar amb Sanitat en una regulació específica per als esdeveniments participatius com les carreres de marató i mitja marató. Es confia que la evolució positiva i l’elevat ritme de vacunació no obligue l’organització a exigir més requisits mèdics als participants. En qualsevol cas, s’anunciarà als corredors les mesures sanitàries o requisits amb temps suficient de les carreres de la Mitja Marató o Marató, fixades en el calendari per al 24 d’octubre i el 5 de desembre. Pilar Bernabé va valorar esta trobada de treball com “una reunió molt productiva” i va voler “agrair a la consellera de Sanitat l’esforç i el compromís amb esdeveniments tan importants com la Mitjà Marató i la Marató València. Treballarem amb la Conselleria de Sanitat en un protocol que garantisca la celebració dels dos esdeveniments amb plena seguretat per als corredors i també per a la ciutat i la ciutadania. I estic convençuda que podrem arribar a una magnífica celebració de les dos proves”.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar