x

Antonio Peleguer, guanyador de la primera edició del runner faller

17 març, 2015

Tal com estem recordant, recentment es va realitzar l’entrega dels premis runner faller de la passada edició de la Marató València Trinidad Alfonso. Ahir parlàvem amb Bea Molina, la guanyadora femenina de la competició i hui ho volem fer amb el vencedor de la categoria masculina, Antonio Peleguer, qui va representar a la Comissió fallera Quint – Pizarro de la localitat de Mislata.

Antonio és un faller més de la Comissió Quint-Pizarro, per la qual cosa durant les Falles s’oblida de les sabatilles per a dedicar-se en cos i ànima a la seua altra passió. “El mes de març descanse i disfrute dels esdeveniments fallers”, ens explica. Hi ha temps per a tot i també per a donar descans a les cames, les falles són una molt bona excusa.

Ara bé, Toni no deixa de costat del tot la seua passió pel running en les falles. De fet anima a tota la comissió i tal com indica “hi ha cada vegada més corredors en la meua falla i a poc a poc augmenta el nombre de dones que es decanten pel running”. De fet, el guanyador de la primera edició del runner faller, busca la competència a casa, “he animat a molts de la meua falla a participar l’any que ve, segur que som molts més del Quint en l’edició de la Marató València Trinidad Alfonso 2015”.

Així que, quant Toni entre a meta amb la seua celebració habitual “amb els braços a dalt per a animar al public disfrutant del triomf”, ho farà ajuntant les seues dues passions, el running i les falles, a més de sentint “l’orgull de representar a la comissió Quint-Pizarro”.

Notícies relacionades