x

KLM renova com a aerolínia oficial de la Mitja Marató i Marató Valencia i ofereix vols amb descompte

1 maig, 2019

La Mitja Marató i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP han renovat un any més l’acord amb l’aerolínia holandesa KLM Royal Dutch Airlines per a continuar connectant corredors de tot el món amb les millors carreres d’Espanya els pròxims 27 d’octubre i 1 de desembre.

KLM Aerolínea oficial Maratón y Medio Maratón Valencia

Gràcies a este acord, els qui córreguen a València i els seus acompanyants podran beneficiar-se d’un descompte de fins al 15 % en les tarifes dels vols operats per KLM o Air France. Estos descomptes s’aplicaran sense limitació d’escales o rutes per a volar a Valencia Ciudad del Running des de l’estranger, amb motiu de la Mitja Marató, Marató o 10K Valencia.

En el cas de la Mitja Marató Valencia, que se celebra el 27 d’octubre, tindran descompte els vols que es facen entre el 20 d’octubre i el 4 de novembre de 2019 amb destinació València. De la mateixa manera, aquelles persones que viatgen amb motiu de la Marató Valencia podran beneficiar-se d’este descompte per a volar entre el 24 de novembre i el 9 de desembre en la web de la companyia amb el codi de descompte facilitat per l’organització de les dos proves.

 

A més, tots aquells corredors que gestionen el seu viatge a la ciutat del runninga través del portal www.welcometovalencia.com també podran acollir-se a l’oferta (més informació: +34 902 101 472, o en l’adreça electrònica info@welcometovalencia.com).

Finalment, KLM estarà present, tant en la Fira del Corredor de la Mitja Marató com en Expo Esport València, per a donar a conéixer la seua oferta i els últims productes. La companyia també se sumarà als punts d’animació de la Marató (més de 200 en 2018) i n’activarà un més en una zona cèntrica de la ciutat.

KLM, aerolínea oficial Maratón y Medio Maratón Valencia

SOBRE KLM

Reial Companyia Holandesa d’Aviació, fundada en 1919, és l’aerolínia més antiga del món que opera amb el seu nom original. L’any 2004, Air France i KLM es van fusionar per a formar el Grup Air France-KLM. La fusió va donar origen al major grup aeri europeu basat en dos poderoses marques i aeroports de connexió: París-Charles de Gaulle i Amsterdam-Schiphol, que oferixen 314 destinacions en 116 països. Mantenint la seua pròpia identitat, el Grup se centra en tres activitats principals: transport de passatgers, càrrega i manteniment d’aeronaus. KLM és sòcia de l’aliança SkyTeam, que reunix 20 aerolínies, que oferix accés a una xarxa mundial de més de 17.000 vols diaris a més de 1.060 destinacions en 177 països. Flying Blue, el programa de viatger freqüent del Grup, té més de 15 milions de socis. En la península Ibèrica el Grup Air France-KLM oferirà esta temporada d’estiu més de 2000 vols setmanals des de i cap a 23 aeroports espanyols i portuguesos en col·laboració amb la seua filial de baix cost Transavia i els seus socis Delta Air Lines i Air Europa.

Notícies relacionades