x

Una camiseta i una ciutat per a enlluernar els 25.000 corredors de la Marató Valencia 2019

17 maig, 2019

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, organitzada per l’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, ha presentat les noves camisetes per als participants de la 39a edició, que se celebrarà el pròxim 1 de desembre, en un acte en el qual també s’ha estrenat el nou anunci promocional de la millor marató d’Espanya.

Les camisetes, dissenyades per Luanvi, marca esportiva de la prova, tenen teixit cool skin d’alta qualitat que aporta frescor i lleugeresa al corredor. La principal novetat d’esta edició és el component reflector en el disseny, sobre el color blau passarel·la, un element diferenciador molt relacionat amb el missatge de l’espot d’enguany per a incentivar inscripcions d’aquells corredors que encara no l’han formalitzada.

Vicente Tarancón, president de Luanvi, va destacar que a més de la innovació en el teixit reflector, “enguany s’ha fet un esforç important per a oferir a tots els corredors la possibilitat de triar fins al dia 30 de juny la seua camiseta oficial amb mànega curta o tirants durant el procés d’inscripció”. A més, tots els participants que tinguen com a objectiu travessar la meta sobre la passarel·la en Valencia Ciudad del Running poden aconseguir la camiseta d’entrenament.

Paco Borao, president d’SD Correcaminos, va recordar que l’objectiu l’any 2019 és que 25.000 participants puguen lluir la seua camiseta oficial, i confirmar així que “ja portem més de 12.000 inscrits, la qual cosa suposa que quasi hem aconseguit la meitat del límit de dorsals disponibles. En un símil amb la marató, ara ens enfrontem a la part més dura, que és superar el mur per a arribar amb èxit la meta que és esgotar dorsals, com ja va passar l’any passat per primera vegada en la nostra història”.

Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso, va afegir sobre la campanya que “ja hem aconseguit que València siga la ciutat del running, i ara l’hem convertida en la primera ciutat capaç de parlar amb els seus corredors. Per primera vegada donem a una ciutat la capacitat de comunicar-se. I per a fer-ho, transformem cada un dels seus racons en un suport a través del qual expressar-se: edificis, tanques, murs…”.

‘Valencia et parla’

Durant la presentació, els clubs de Valencia Ciudad del Running, patrocinadors oficials i altres convidats a l’acte van poder veure en primícia el nou anunci que l’organització ha creat per a promocionar la prova i incentivar les inscripcions.

L’anunci té València com a protagonista, que és qui els anima, repta i motiva perquè trien la seua marató com a pròxim objectiu. Corredors de diferents edats i sexes entrenen pels seus carrers mentre la ciutat els parla i llança missatges a través dels murs dels seus edificis, del seu asfalt, de tanques publicitàries i fins i tot d’una gran projecció en el Museu de les Ciències Príncep Felipe en una Ciutat de les Arts i les Ciències, que tornarà a acollir l’eixida i meta més espectaculars.

La campanya s’emetrà en televisió nacional i autonòmica a la Comunitat Valenciana i disposa de versions internacionals en anglés per a ser difosa en línia a Europa, i també traduccions en francés i italià, amb l’objectiu que Marató Valencia, que ja ha anunciat que te l’objectiu, l’any 2019, d’aspirar a la nova Etiqueta Platí de la IAAF, continue creixent a nivell internacional.

Notícies relacionades