x

Marató València i New Balance presenten la camiseta oficial de la prova amb una escena fallera

6 setembre, 2021

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP i New Balance han presentat les camisetes que lluiran tots els corredors inscrits a la 41a edició de la carrera que tindrà lloc el pròxim 5 de desembre. Aprofitant l’excepcional ubicació de les Falles de València en el calendari de 2021, l’organització i la marca esportiva han creat una especial escena fallera, elaborada per l’escultor Manolo Rubio, en la qual dos ninots corredors han sigut els primers que lluïxen i mostren la camiseta de la Marató València.

Una escena que s’ha presentat al Museu de les Ciències Príncep Felipe i a la qual han acudit les falleres majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, i les seues corts d’honor, i també alguns dels millors atletes del New Balance Team, com l’olímpic Javi Guerra o el fondista valencià Nacho Giménez que, juntament amb representants dels clubs de running valencians, han pogut veure i disfrutar les noves camisetes, en les versions de mànega curta o de tirants, gravades amb el lema “RUN VALENCIA MARATHON”, que liderarà esta nova edició.

Paco Borao, president d’SD Correcaminos, organitzador de la Marató juntament amb l’Ajuntament de València, ha reconegut que “la nostra marató ha crescut molt, sobretot en els últims anys, i esta unió amb New Balance ens dona el plus que buscàvem per a confirmar el nom de la nostra prova: projecció internacional. No en va, sabeu que NB també vist les maratons de Nova York i de Londres, i ho faran amb València amb la mateixa qualitat i passió pel corredor i, si m’ho permeten, unint a la grandiositat de Nova York i al glamur de Londres la bellesa de València”.

Per part de New Balance, Daniel Scheidgen, director de Màrqueting de New Balance Iberia, ha explicat que “la companyia ha aprofitat la llarga experiència que té en este tipus d’accions, adquirida per ser també el patrocinador tècnic en ciutats com Nova York o Londres, per a aportar una camiseta de qualitat que estiga al nivell exigit per la prova valenciana i els seus participants i on cada xicotet detall que que compon estes camisetes s’ha elaborat amb màxima escrupolositat”.

New Balance - escena fallera Maratón

Pilar Bernabé, regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, ha assenyalat que “vam ser la primera ciutat de tot el món que va fer una marató amb la situació tan complicada que teníem. València continua estant en el mapa i és referència mundial per demostrar que podem posar en marxa grans esdeveniments esportius”. “El meu reconeixement a l’esforç dels fallers i falleres que ho han plantat tot, i això ens lliga a cultura de l’esforç, com els maratonians. Hui no podia ser millor dia per a fer esta presentació que unix les Falles i la Marató València”.

Línia de productes de València

A més, la firma esportiva americana activarà una línia de productes exclusius de la Marató València disponibles en una sèrie d’establiments per tot el territori nacional a partir del pròxim 15 de setembre. Esta línia de productes tècnics i de marxandatge inspirats en la ciutat de València també estarà a la venda durant la fira del corredor Expo Esport, que tindrà lloc els dies previs a la prova, per a permetre a tots els corredors i visitants poder adquirir algun article que li servisca de record del seu pas per la que és considerada la millor marató d’Espanya i una de les primeres a nivell mundial.

New Balance - camisetas Maratón

SOBRE NEW BALANCE IBERIA

New Balance Iberia és la filial per a Espanya, Portugal i Andorra de la marca atlètica global New Balance, marca situada entre el top 3 nacional de vendes en calçat.

New Balance, que té la seu a Boston, Massachusetts, ha demostrar des de 1906 un lideratge responsable, construint marques que els atletes estan orgullosos de portar, els nostres empleats orgullosos de crear i les comunitats orgulloses d’abraçar. Fabricant als EUA des de fa més de 75 anys, posseïx cinc fàbriques en este país i una a Gran Bretanya, i té més de 6.000 treballadors per tot el món amb una xifra de vendes global en 2019 de 4 bilions de dòlars. A pesar de ser una empresa líder en el sector esportiu a nivell mundial, New Balance és l’única entre les seues principals competidores que és de capital privat i no cotitza en borsa, la qual cosa li permet uns valors i una independència únics en esta indústria.

Per a més informació visite: www.newbalance.es

Notícies relacionades