x

Creatives propostes dels restaurants de València per als menús que degustaran els maratonians

17 novembre, 2016

La Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la Societat Esportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València, vol que els corredors vinguts des de tots els llocs del món s’assenten i s’alimenten com a casa durant la seua estada en la Ciutat del Running. Per això, l’organització i Coca-Cola, junt amb la Federació d’Hostaleria de València (FEHV), tornaran a oferir els millors menús perquè els participants arriben nutricionalment preparats a la carrera del diumenge 20 de novembre, quan el esta comence a les 08:30 hores.

Un total de 42 restaurants de tota la ciutat participaran este segon any en l’activitat promoguda per Coca Cola i la Fundació Trinidad Alfonso amb la col·laboració de la FEHV, entre els quals es troben prestigiosos xefs com els germans Andrés, Quique Dacosta, Alejandro Platero, Diego Laso i restaurants com Momiji, Sorsi e Morsi, els restaurants del Grupo La Sucursal o Saona entre altres. El llistat complet es pot consultar en la web oficial de la prova.

Tots aquells establiments adherits a l’activitat oferiran menús preparats específicament per a corredors que han sigut elaborats amb la col·laboració de nutricionistes esportius. Els plats estaran pensats tant per a les jornades prèvies, amb alta càrrega d’hidrats de carboni, com per al diumenge, ja que serà essencial la recuperació muscular a través de l’alimentació. A més, els restaurants que participen comptaran amb distintius de la marató perquè puguen ser identificats com un punt de la ciutat amb oferta culinària específica pensada per a l’esdeveniment.

A més, per a una correcta hidratació de tots els corredors el dia de la carrera, Coca Cola, patrocinador de la Marató, i Powerade, marca oficial de la prova, posaran a disposició dels corredors més de 73.000 litres d’Aquabona i 34.500 de Powerade en tots els punts d’avituallament i en la zona de meta.

Els corredors també podran gaudir de la Paella Party en Expo Esport

D’altra banda, durant la jornada del dissabte i a manera de prèvia per a la carrera, l’organització de la prova tornarà a oferir la Paella Party, on els participants i els seus acompanyants podran gaudir del menjar tradicional de la cuina valenciana, la paella, al mateix temps que es carreguen d’energia amb d’hidrats de carboni per als 42.195 metres del diumenge. Durant este esdeveniment paral·lel a la prova, que se celebrarà del dissabte 19 de 13:00 a 15:30 hores, els corredors també podran aprendre a cuinar el plat valencià per excel·lència.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton/eventos-paralelos-maraton/restaurantes-maraton-valencia/” target=”blank” background=”#f39200″ color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: arrow-right” icon_color=”#121413″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ desc=”Tota la informació ací” class=”boton-vcr-std”]Los restaurantes con Maratón Valencia[/vcr_button]

Notícies relacionades