x

Dos pantalles gegants i 150 punts d’animació per seguir la Marató València Trinidad Alfonso

18 novembre, 2016

T’animes a participar este 20 de novembre? No importa si no eres corredor, la Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, t’invita a formar part d’esta prova esportiva. Com? Donant alé, ànim i força als runners. Corre a animar. El teu suport suposa un impuls fonamental perquè els 19.000 participants aconseguisquen el seu objectiu: completar amb èxit la distància de 42,195 metres.

Per això, s’han preparat una infinitat de punts d’animació distribuïts des de l’eixida fins a la passarel·la daurada que relluirà en la ciutat de les Arts i les Ciències.

A més, a causa de l’expectació que cada any genera esta festa del running, l’organització tornarà a col·locar dos pantalles gegants perquè tota la ciutat puga sentir l’emoció de la carrera en tot moment.

Dos pantalles i 150 punts d’animació

En esta edició els panells canvien d’escenari. Podreu trobar-los tant en la Ciutat de les Arts i les Ciències com en la Plaça de Bous de València. Este últim espai, a més d’oferir la retransmissió de la Marató València, serà també el punt animació d’EDP, patrocinador oficial de la prova.

No obstant això, este no és l’únic lloc que albergarà música, batucada i percussió. Fins a un total de 150 punts d’animació, des del primer quilòmetre fins a l’últim, rebran el vostre suport massiu.

Per fer que els corredors no se senten sols en cap moment, diferents clubs esportius com Never Stop Running, Runners Ciutat de València, Llevant UD o València CF, a més d’altres empreses com Forus o l’AECC que estaran presents i donaran suport als maratonians.

Les falles, amb la marató

Les comissions de la Junta Central Fallera (JCF) s’han implicat especialment. Esta edició no sols donaran suport des d’un total de 31 punts d’animació amb estils diversos, sinó que aportaran encara més emoció si és possible.

Amb el lema Anima la teua falla”, es concediran quatre premis de 500 € en quatre categories (Millor animació, Més persones animant, Animació més original o el premi a la Major participació de la comissió infantil) a les falles que participen.

En la modalitat Corre per la teua falla”, els fallers de València competiran en una classificació pròpia amb trofeus per als vencedors masculins i femenins, i amb un nou premi de 500 euros per a la falla amb més finishers.

Tota una sèrie d’accions que, com cada any, fan de la Marató València un dels grans atractius del món del running. Una festa esportiva en què la vostra presència en els carrers el dia de la prova vos fa formar part d’ella. Vosaltres també doneu alé i vida a esta carrera.

1530-mvta2015-830

Notícies relacionades