x

Seguix la Marató València en directe

17 novembre, 2016

La Marató València Trinidad Alfonso EDP ja es viu en tota València. Aquells que vullguen sentir l’emoció del cap de setmana en tot moment disposaran de múltiples alternatives per poder seguir el transcurs de l’esdeveniment en directe. A través de la web maratonvalencia.com es podrà seguir tot el que passe en la gran cita del diumenge 20 de novembre.

Retransmissions en directe:

STREAMING EN LA WEB OFICIAL. La web maratonvalencia.com oferirà la carrera en rigorós directe.

TELEVISIÓ

#0. La nova cadena de la plataforma Movistar+ se suma a esta festa esportiva per segon any consecutiu. La trobaràs en el dial 7 de la teua televisió.

TDP. Com no podia ser d’una altra manera, Teledeporte estarà a València este cap de setmana, cobrint els 42.195 metres de la prova del diumenge. http://www.rtve.es/directe/teledeporte/

Mediterrani Televisió. La cadena valenciana present en tot el territori autonòmic, oferirà 5 hores (fins a les 13:30) de retransmissió de la prova seleccionada com la millor marató de la història d’Espanya. www.tvmediterraneo.es

RÀDIO

MARATÓ RÀDIO. L’emissora especialista en el món de la carrera a peu estarà durant tot el cap de setmana cobrint l’actualitat de la carrera i la retransmetrà el diumenge des de les 08:00 del matí fins que finalitze la prova a través de la seua aplicació mòbil i en la web www.maratonradio.com.

CADENA SER. Les ones també oferiran la marató en directe. Des de primera hora del matí, un equip de comentaristes i locutors de la prestigiosa Cadena SER relatarà tot el que ocórrega en els 42.195 quilòmetres de carrera en la 100.4 FM. www.cadenaser.com

CV RÀDIO: L’emissora valenciana contarà tot el que es passe en la carrera del diumenge en el seu dial 94.5 des de les 08:30 del matí. www.cvradio.es

Viu l’emoció d’ExpoDeporte des de casa de la mà de Marató Ràdio i Corriendovoy

Marató Ràdio estarà present en l’ExpoDeporte València en dos directes el cap de setmana. Dissabte a partir de les 16:00h des dels estudis del recinte situats en el Museu Príncep Felipe, Marató Ràdio contarà a tot el món el que està succeint en la prova amb entrevistes, protagonistes i tot l’ambient runner que es viurà en la ciutat.

El dia de la prova arribarà el plat fort, Marató Ràdio serà la ràdio que emetrà en directe la 36a edició de la Marató de València Trinidad Alfonso de principi a fi. A les 08:00, començarà la prèvia de mitja hora i a les 08:30 començará la retransmissió de la 10k i la Marató. Hi haurà dos motos al capdavant de carrera, una cabina de retransmissió en la línia de meta i cobertura en zona mixta.

maratonradio

El dissabte 19 de novembre, Corriendovoy emetrà en streaming un programa per avançar els primers esdeveniments que comptarà amb els grans protagonistes de la prova dels 42.195 metres. A més, al llarg del matí del 19 de novembre Corriendovoy reservarà un espai exclusiu per a la Marató València.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton/directo-corriendovoy-en-el-maraton/” target=”blank” background=”#f39200″ color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: bullseye” icon_color=”#121413″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ desc=”” class=”boton-vcr-std”]Corriendovoy a la Marató València[/vcr_button]

Seguix l’acció Marató València des de l’APP

La carrera també podrà seguir-se des de tots els punts del món amb connexió a internet amb l’APP per mitjà de la utilitat Tracking en viu. Amb només el número de dorsal del corredor podràs saber els seus parcials, la posició en la classificació i el punt del recorregut en què es troba. Descarrega-la ja en mòbils Apple o Android.

#ValenciaEsOro, l’hashtag per seguir tota l’activitat de la prova

La Marató València Trinidad Alfonso EDP informarà els seus seguidors de tot el que succeïx al seu voltant per mitjà dels seus perfils en Twitter, Facebook, Google+ i Instagram. Durant tot el cap de setmana s’informarà sobre la festa i la carrera del diumenge 20 de novembre amb l’hashtag #ValenciaEsOro. A través d’esta etiqueta, tant els corredors com la pròpia organització publicaran en els seus perfils la seua experiència en la celebració d’este gran esdeveniment.

Facebook: https://es-es.facebook.com/maratonvalencia/

Twitter: https://twitter.com/maratonvalencia?lang=es

Instagram: instagram.com/maratonvalencia

Google+: google.com/+Maratonvalenciatrinidadalfonso

Notícies relacionades