x

Marató València i Serrano activen “Objectiu València”, els seus plans d’entrenament intel·ligents

27 juliol, 2021
La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP i Cárnicas Serrano activen i milloren, un any més, els plans d’entrenament de la prova, que, a més d’estrenar nom, Objectiu València by Serrano, tenen dos grans novetats. D’una banda, es rebran setmanalment a través de la nova aplicació mòbil +42KValencia, que podran descarregar de manera gratuïta i voluntària tots els inscrits a la prova. D’altra banda, estos plans s’ajustaran de manera individualitzada a cada corredor a través d’un algoritme que tindrà en compte uns test previs i l’evolució de l’entrenament de cada corredor, amb les dades que l’usuari haja facilitat. L’app disposarà també d’una sèrie de reptes que es desbloquejaran a mesura que avance la preparació, els quals donaran accés a contingut extra i sortejos, amb la qual cosa es fa més atractiva l’experiència.

La planificació, dissenyada per José Garay, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, especialitzat en alt rendiment en atletisme i entrenador del CA Serrano, arribarà a través d’una nova aplicació intel·ligent, anomenada +42KValencia, que permet una major connexió amb els corredors i la possibilitat que els plans es vagen adaptant al rendiment dels atletes populars. Esta eina gratuïta i voluntària és, per tant, un servei que personalitza els tradicionals plans d’entrenament a les necessitats i rendiment dels inscrits. Consulta ací com funciona la App +42KValencia

“Objectiu València” tindrà 16 setmanes de preparació. La nova aplicació dissenyada específicament per a l’ocasió disposa de tecnologia intel·ligent que a través d’un algoritme i la introducció prèvia d’unes dades i test del corredor adapta el pla d’entrenament i els ritmes de manera individualitzada a mesura que avança la planificació. Estos plans d’entrenament i l’algoritme d’ajust dels plans han estat supervisats i testats prèviament per José Garay i l’equip de RUNNEA by Runnea Academy, desenvolupador de l’app, i suposen una gran novetat en el món de l’entrenament, si bé en cap cas pretenen substituir, ni ho han de fer, la figura de l’entrenador personal, que coneix de primera mà la condició de cada corredor.

Per a rebre este pla d’entrenament i preparació per a la marató, els corredors inscrits en la Marató València podran descarregar a partir d’agost l’app +42KValencia, introduir el seu codi d’accés, registrar-se i triar el pla que més s’adeqüe a la seua forma física i objectiu per a començar els entrenaments a partir del 16 d’agost. L’aplicació és gratuïta i ha sigut desenvolupada per a les versions per a iOS i Android.

Volem estar al costat de cada corredor, acompanyar-lo des de l’inici de la preparació, fins a creuar amb ell la meta a la passarel·la blava. Resoldre les dificultats que puguen sorgir i motivar cada setmana per a aconseguir els millors entrenaments possibles”, afirma José Garay. “Esperem que molts corredors confien en la nostra proposta d’entrenament i entre tots generar un corrent d’energia positiva al llarg de les 16 setmanes de planificació”, conclou l’entrenador de CA Serrano.

La experiència de Cárnicas Serrano al servei del corredor popular

Des de 2012 Cárnicas Serrano és la responsable dels grups d’entrenament oficials de la marató, grups pels quals han passat de manera presencial més de 2.000 corredors. En 2019 la companyia valenciana va fer un pas més i va assumir l’elaboració dels plans d’entrenament oficials que aquell mateix any van seguir més de huit mil participants de la prova. Serrano està lligada a l’atletisme i a la prova de la marató més de 30 anys a través del seu club d’atletisme propi, experiència que estos últims anys ha traslladat al corredor popular de la mà dels seus atletes, corredors i professionals d’altres camps amb l’objectiu que els corredors arriben a la prova en les millors condicions i amb la millor preparació possible.

Majors funcionalitats i activació de New Balance dins de l'”Objectiu València”

A més de la personalització i adaptació del pla a cada corredor, la planificació de l’entrenament de cara a la Marató València comptarà amb més funcionalitats i suports.

És el cas de la marca esportiva de la Marató València, New Balance, la qual també recolzarà esta nova app i els plans d’entrenament oficials. La firma donarà suport als inscrits en els reptes que vagen realitzant en els seus entrenaments a través de l’app, amb consells dels atletes del Team New Balance o recomanacions tècniques sobre material

New Balance també vestirà el cos tècnic i donarà suport a les quedades presencials dels pròxims mesos en diferents ciutats d’Espanya, amb el nom “Objectiu València”, que tindran places limitades i es comunicaran a través de l’app.

D’esta manera, New Balance, marca que també està involucrada en el desenvolupament esportiu de maratons com Londres o Nova York, activarà esta nova aplicació sumant forces per a una millor experiència dels participants en Marató València.

A més del seguiment setmanal del pla d’entrenament, els usuaris podran utilitzar altres funcionalitats com la calculadora de previsió de temps, que permetrà als corredors conéixer el progrés dels seus entrenaments i la marca que aconseguiran.

L’aplicació també permet que els usuaris puguen competir en reptes intermedis durant el procés d’entrenament. D’esta manera podran anar evolucionant i aconseguint èxits en el seu avanç esportiu amb el personal tècnic de Serrano.

Plans de la Marató València Virtual 4 the Planet

L’aplicació +42KValencia també serà el full de ruta per als corredors inscrits en la

Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP Virtual 4 the Planet,

la versió no presencial de la prova que permet disfrutar de València en qualsevol racó del món. Esta planificació serà extensiva a esta modalitat, on 15 de les 16 setmanes seran comunes per a tots, ja que el repte es pot completar en l’última setmana en un, dos, tres o quatre dies, segons cada participant.

La experiencia de Cárnicas Serrano al servicio del corredor popular

 Desde 2012 Cárnicas Serrano es la responsable de los grupos de entrenamiento oficiales del maratón, grupos por los que han pasado de manera presencial más de 2.000 corredores. En 2019 la compañía valenciana dio un paso más y asumió la elaboración de los planes de entrenamiento oficiales que ese mismo año siguieron más de ocho mil participantes de la prueba. Serrano lleva ligada al atletismo y a la prueba del maratón más de 30 años a través de su propio club de atletismo, experiencia que estos últimos años ha trasladado al corredor popular de la mano de sus atletas, corredores y profesionales de otros campos con el objetivo de que los corredores lleguen a la prueba en las mejores condiciones y con la mejor preparación posible.

Mayores funcionalidades y activación de New Balance dentro del ‘Objetivo València’

Además de la personalización y adaptación del plan a cada corredor, la planificación del entrenamiento de cara al Maratón Valencia contará con más funcionalidades y apoyos.

Es el caso de la marca deportiva del Maratón Valencia, New Balance, quien también respaldará esta nueva app y los planes de entrenamiento oficiales. La firma apoyará a los inscritos en los retos que vayan realizando en sus entrenamientos a través de la APP con consejos de los atletas del Team New Balance o recomendaciones técnicas sobre material

New Balance también vestirá al cuerpo técnico y apoyará las quedadas presenciales de los próximos meses en diferentes ciudades de España, bajo el nombre ‘Objetivo València’, que tendrán plazas limitadas y se comunicarán a través de la app.

De esta manera, New Balance, marca que también está involucrada en el desarrollo deportivo de maratones como Londres o Nueva York, activará esta nueva aplicación sumando fuerzas para una mejor experiencia de los participantes en Maratón Valencia.

Además del seguimiento semanal del plan de entrenamiento, los usuarios podrán utilizar otras funcionalidades como la calculadora de previsión de tiempos, que permitirá a los corredores conocer el progreso de sus entrenamientos y la marca que conseguirán.

La aplicación también permite que los usuarios puedan competir en retos intermedios durante el proceso de entrenamiento. De esta manera podrán ir evolucionando y consiguiendo logros en su avance deportivo con el personal técnico de Serrano.

Planes del Maratón Valencia Virtual 4 the Planet

La aplicación +42KValencia también será la hoja de ruta para los corredores inscritos al Maratón Valencia Trinidad Alfonso EDP Virtual 4 the Planet, la versión no presencial de la prueba que permite disfrutar de València en cualquier rincón del mundo. Esta planificación será extensiva a esta modalidad, donde 15 de las 16 semanas serán comunes para todos, ya que el reto se puede completar en la última semana en uno, dos, tres o cuatro días según cada participante.

AVÍS: Els organitzadors de la prova no cedixen les teues dades, seràs tu qui voluntàriament et registres i crees el teu usuari en l’aplicació 42KValencia. L’organització exclou qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguen deure a la falta temporal de disponibilitat o de continuïtat del funcionament de l’app, a la defraudació de la utilitat que els usuaris hagen pogut atribuir a este i, en particular, encara que no de manera exclusiva, als errors en l’accés a través d’Internet.

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar