x

Com arribar a Expo Esport València i l’eixida

28 novembre, 2018

Expo Esport València, la fira del corredor de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, es troba al Museu Príncep Felipe, a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L’eixida de la Mitja Marató Valencia 2018 està situada al pont de Montolivet, vial més pròxim a l’Hemisfèric. El primer tret d’eixida serà a les 8:30 h. Aconsellem arribar a la zona d’eixida i al box amb antelació.

Salida Maratón Valencia

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton-noticias/el-maraton-valencia-suma-un-nuevo-cajon-a-su-salida-el-proximo-2-de-diciembre-de-2018/” target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-pointer-o” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Consulta els boxs de la Marató Valencia[/vcr_button]

Com arribar a Expo Esport València i a l’eixida

Pots arribar en transport públic tant a Expo Esport València com a l’eixida.

EMT

Les línies 35, 95 i 99 són les que tenen parades més pròximes a la zona d’eixida / meta i les que tenen reforç des de les 6:00 h.

EMT Maraton Valencia

Altres línies amb parades pròximes són: 1, 13, 14, 25 i 40.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/wp-content/uploads/2015/03/A3_MARATON2018_web.pdf” target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: info” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Info rutes d’EMT València.[/vcr_button]

[vcr_button url=”http://www.emtvalencia.es/ciudadano/index.php?option=com_alteraciones&view=alteraciones&Itemid=60&lang=ca&task=detalle&id=1309″ target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-pointer-o” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]+info en el seu web[/vcr_button]

 

Taxi

Amb el dorsal i la bossa del corredor se t’entregarà un val d’1 € per a canviar en tots els taxis de València entre el divendres 30 de novembre i el dilluns 3 de desembre. Fins a quatre corredors poden unir-se per a canviar-ho en un mateix viatge.

Les parades més pròximes a l’entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències estan situades en:

  • Plaça d’Europa
  • Rotonda Carrer Menorca
  • Carrer Ricardo Muñoz Suay

Descuento Taxi Maratón Valencia

Bicicleta i Valenbisi

Hi ha aparcaments per la zona (vegeu el plànol), tant per a anar amb la teua bicicleta o amb Valenbisi. A més, el dia 2, el servei de Valenbisi serà gratis per a abonats.

Hi haurà un espai habilitat per a guardar bicicletes a la planta baixa del pàrquing de l’Umbracle.

 

Cotxe

Si vols acudir en el teu vehicle, disposaràs d’aparcaments prop de la zona d’eixida.

  • Pàrquing 1: Pavelló Font de Sant Lluís A i B (300 i 200 places).
  • Pàrquing 2: Avinguda Antonio Ferrandis (800 places)
  • Pàrquing 3: Av. Tres Creus (bulevard Sud). Amb la possibilitat d’agafar un bus EMT (línia 99) per a acostar-te a zona d’eixida/meta. Ideal per a acompanyants (1.250 places).
  • Pàrquing 4. Centro comercial Aqua. (2.400 places)
  • Pàrquing 5. Oceanogràfic (de pagament, 6 € tot el dia, presentant el dorsal al Centre de Control del pàrquing i s’entregarà un tiquet de descompte que haurà d’introduir en els caixers de pagament). (860 places)

Parkings Maraton Valencia

Per a una informació més detallada sobre els accessos a Expo Esport València i a l’eixida de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, recomanem consultar les Últimes Instruccions.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton-noticias/el-maraton-valencia-suma-un-nuevo-cajon-a-su-salida-el-proximo-2-de-diciembre-de-2018/” target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-pointer-o” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Consulta les Últimes Instruccions

 

Notícies relacionades