x

Com arribar a Expo Esport València i l’eixida

28 novembre, 2018

Expo Esport València, la fira del corredor de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, es troba al Museu Príncep Felipe, a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L’eixida de la Mitja Marató Valencia 2018 està situada al pont de Montolivet, vial més pròxim a l’Hemisfèric. El primer tret d’eixida serà a les 8:30 h. Aconsellem arribar a la zona d’eixida i al box amb antelació.

Salida Maratón Valencia

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton-noticias/el-maraton-valencia-suma-un-nuevo-cajon-a-su-salida-el-proximo-2-de-diciembre-de-2018/” target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-pointer-o” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Consulta els boxs de la Marató Valencia[/vcr_button]

Com arribar a Expo Esport València i a l’eixida

Pots arribar en transport públic tant a Expo Esport València com a l’eixida.

EMT

Les línies 35, 95 i 99 són les que tenen parades més pròximes a la zona d’eixida / meta i les que tenen reforç des de les 6:00 h.

EMT Maraton Valencia

Altres línies amb parades pròximes són: 1, 13, 14, 25 i 40.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/wp-content/uploads/2015/03/A3_MARATON2018_web.pdf” target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: info” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Info rutes d’EMT València.[/vcr_button]

[vcr_button url=”http://www.emtvalencia.es/ciudadano/index.php?option=com_alteraciones&view=alteraciones&Itemid=60&lang=ca&task=detalle&id=1309″ target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-pointer-o” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]+info en el seu web[/vcr_button]

 

Taxi

Amb el dorsal i la bossa del corredor se t’entregarà un val d’1 € per a canviar en tots els taxis de València entre el divendres 30 de novembre i el dilluns 3 de desembre. Fins a quatre corredors poden unir-se per a canviar-ho en un mateix viatge.

Les parades més pròximes a l’entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències estan situades en:

  • Plaça d’Europa
  • Rotonda Carrer Menorca
  • Carrer Ricardo Muñoz Suay

Descuento Taxi Maratón Valencia

Bicicleta i Valenbisi

Hi ha aparcaments per la zona (vegeu el plànol), tant per a anar amb la teua bicicleta o amb Valenbisi. A més, el dia 2, el servei de Valenbisi serà gratis per a abonats.

Hi haurà un espai habilitat per a guardar bicicletes a la planta baixa del pàrquing de l’Umbracle.

 

Cotxe

Si vols acudir en el teu vehicle, disposaràs d’aparcaments prop de la zona d’eixida.

  • Pàrquing 1: Pavelló Font de Sant Lluís A i B (300 i 200 places).
  • Pàrquing 2: Avinguda Antonio Ferrandis (800 places)
  • Pàrquing 3: Av. Tres Creus (bulevard Sud). Amb la possibilitat d’agafar un bus EMT (línia 99) per a acostar-te a zona d’eixida/meta. Ideal per a acompanyants (1.250 places).
  • Pàrquing 4. Centro comercial Aqua. (2.400 places)
  • Pàrquing 5. Oceanogràfic (de pagament, 6 € tot el dia, presentant el dorsal al Centre de Control del pàrquing i s’entregarà un tiquet de descompte que haurà d’introduir en els caixers de pagament). (860 places)

Parkings Maraton Valencia

Per a una informació més detallada sobre els accessos a Expo Esport València i a l’eixida de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, recomanem consultar les Últimes Instruccions.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton-noticias/el-maraton-valencia-suma-un-nuevo-cajon-a-su-salida-el-proximo-2-de-diciembre-de-2018/” target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-pointer-o” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Consulta les Últimes Instruccions

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar