x

Marató Valencia ajudarà els més de 3.800 debutants en la distància a aconseguir la seua meta

16 novembre, 2018

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, conscient del creixent nombre de participants nacionals i estrangers que correran per primera vegada en la distància de 42.195 m i que trien Valencia Ciudad del Running per a fer-ho, crearà un nou espai enfocat a tots estos debutants amb diferents xarrades i consells útils per a ajudar-los a aconseguir la meta el 2 de desembre.

salida maraton valencia

En les jornades prèvies a la millor marató d’Espanya, organitzada per l’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, es faran dos xarrades a l’Auditori Santiago Grisolía, en el Museu Príncep Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències, destinades als més de 3.800 participants (un 18% del total) que han notificat en el seu procés d’inscripció que és la primera vegada que s’enfronten a la mítica distància.

Per a les ponències, l’organització comptarà amb el director mèdic de la prova, el doctor Luis Cort; l’entrenador nacional d’atletisme, Fernando Ortiz, i els professionals de l’Il·lustre Col·legi de Metges de València, del Col·legi Oficial de Dietistes i Nutricionistes i del Col·legi Oficial de Podòlegs de la Comunitat Valenciana.

La xarrada tindrà una durada aproximada de 40 minuts cada una de les dos jornades i es tractaran els temes clau per a afrontar la distància de 42.195 m amb les millors garanties i els consells dels professionals de les diferents àrees.

A més, l’organització realitzarà una sèrie de comunicacions en el seu web i xarxes socials fins al dia de la prova amb l’objectiu d’informar i reforçar els consells per a afrontar la carrera amb garanties.

Agenda – Racó del Debutant

Quan: divendres 30 i dissabte 1 de desembre.

Hora: 18:00 h

Lloc: Auditori Santiago Grisolía – Museu Príncep Felipe.

Ubicació: http://bit.ly/SantiagoGrisolia

Accés pel lateral del museu al costat de les graderies de meta.

Rincón Debutante

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/wp-content/uploads/2018/11/AGENDA-DE-ACTOS-MARATÓN-2018.pdf” target=”blank” background=”#120a00″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-o-right” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Consulta l’agenda completa de la Marató Valencia[/vcr_button]

Notícies relacionades