x

Marató Valencia ajudarà els més de 3.800 debutants en la distància a aconseguir la seua meta

16 novembre, 2018

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, conscient del creixent nombre de participants nacionals i estrangers que correran per primera vegada en la distància de 42.195 m i que trien Valencia Ciudad del Running per a fer-ho, crearà un nou espai enfocat a tots estos debutants amb diferents xarrades i consells útils per a ajudar-los a aconseguir la meta el 2 de desembre.

salida maraton valencia

En les jornades prèvies a la millor marató d’Espanya, organitzada per l’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, es faran dos xarrades a l’Auditori Santiago Grisolía, en el Museu Príncep Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències, destinades als més de 3.800 participants (un 18% del total) que han notificat en el seu procés d’inscripció que és la primera vegada que s’enfronten a la mítica distància.

Per a les ponències, l’organització comptarà amb el director mèdic de la prova, el doctor Luis Cort; l’entrenador nacional d’atletisme, Fernando Ortiz, i els professionals de l’Il·lustre Col·legi de Metges de València, del Col·legi Oficial de Dietistes i Nutricionistes i del Col·legi Oficial de Podòlegs de la Comunitat Valenciana.

La xarrada tindrà una durada aproximada de 40 minuts cada una de les dos jornades i es tractaran els temes clau per a afrontar la distància de 42.195 m amb les millors garanties i els consells dels professionals de les diferents àrees.

A més, l’organització realitzarà una sèrie de comunicacions en el seu web i xarxes socials fins al dia de la prova amb l’objectiu d’informar i reforçar els consells per a afrontar la carrera amb garanties.

Agenda – Racó del Debutant

Quan: divendres 30 i dissabte 1 de desembre.

Hora: 18:00 h

Lloc: Auditori Santiago Grisolía – Museu Príncep Felipe.

Ubicació: http://bit.ly/SantiagoGrisolia

Accés pel lateral del museu al costat de les graderies de meta.

Rincón Debutante

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/wp-content/uploads/2018/11/AGENDA-DE-ACTOS-MARATÓN-2018.pdf” target=”blank” background=”#120a00″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-o-right” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Consulta l’agenda completa de la Marató Valencia[/vcr_button]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar