x

La Marató València Trinidad Alfonso ara també en Instagram

1 abril, 2015

La Marató València Trinidad Alfonso ja compta amb una nova finestra en les xarxes socials. Després del gran èxit de participació en Facebook, Twitter i Youtube, ara toca disfrutar de les millors imatges en el nou canal en Instagram. En el compte @maratonvalencia els seguidors de la prova podran compartir les fotografies més cridaneres, comentar les postals més espectaculars de la prova i difondre l’espectacularitat del recorregut valencià.

Com a promoció d’eixida del perfil de Instagram de Marató València Trinidad Alfonso volem premiar la vostra fidelitat. Però esta fidelitat ve acompanyada d’un repte. Volem arribar als 1.000 seguidors abans del 30 d’abril i només ho podem fer amb la vostra ajuda. Per a açò anem a premiar el vostre esforç per ajudar-nos a fer més gran nostra comunitat de seguidors. Entre els 1.000 primers seguidors anem a regalar 2 dorsals per a participar en la següent edició de la Marató València Trinidad Alfonso. Només per acompanyar-nos, ara en Instagram, pots gaudir corrent a València, sigues d’on sigues.

D’igual manera, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso també estrena perfil en Instagram. El pas previ a la Marató València vol difondre també aqueix esperit runner en imatges a través d’@mediomaratonvalencia. Amb l’objectiu de créixer, realitzarem la mateixa promoció que en Marató. Si arribem a 1.000 instagramers abans del 30 d’abril, sortejarem dos dorsals per a la nostra prova entre tots els seguidors.
Una gran oportunitat de difondre que, no és el mateix córrer que córrer a València i disfrutar compartint, amb altres runners, els millors moments en la Ciutat del Running.

[vcr_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/embed/lKw7VCY4peU” width=”640″ height=”360″ responsive=”no” autohide=”yes” rel=”no”]

Notícies relacionades