x

“Al Maratón con Serrano” obri els seus grups d’entrenament per a la Marató València amb la presència dels millors maratonians espanyols

8 setembre, 2016

cartel-700x700px

La Marató València Trinidad Alfonso EDP i Cárnicas Serrano presenten una nova edició de la seua activitat Al Maratón con Serrano” i ho fan enguany amb més sabor olímpic que mai. Els atletes de marató que van representar a Espanya en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro seran els invitats d’excepció a estos entrenaments que es faran en les ciutats de València, Madrid i Barcelona, les quals acolliran estes jornades preparatòries que començaran en el mes de septembre i que tindran lloc tots els dissabtes fins al pròxim 20 de novembre, quan es dispute la Marató València Trinidad Alfonso EDP.

Enguany, l’activitat comptarà amb els consells previs dels olímpics Carles Castillejo, Estela Navascués i Azucena Díaz. A més, també participarà la campiona d’Espanya de Marató Paula González Berodia, qui no va poder córrer en Rio 2016 per una lesió d’última hora i el també internacional Rafa Iglesias. Cada dissabte participarà un atleta que, a més de rodar junt amb el grup, abans de l’entrenament relatarà la seua experiència en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro i brindarà consells als participants en estos grups de suport a la preparació de la Marató València Trinidad Alfonso EDP.

Els corredors participants, en cada sessió, rebran formació per guiar la seua preparació tant física com mental per a la Marató. No sols es tractarà de córrer, sinó que també es treballaran aspectes com la recuperació, l’alimentació, les intensitats i totes les variables que influïxen en l’entrenament de la distància dels 42.195 metres. No hi ha res millor que rebre estos consells de la mà dels atletes més significatius de l’atletisme espanyol del moment.

Les inscripcions per a participar en “Al Maratón con Serrano” estaran obertes fins al dia 22 de setembre o fins que s’esgoten les places oferides a través de la web maratonvalencia.com. La participació en estes sessions serà gratuïta i està reservada per a tots els runners que ja s’hagen inscrit en la Marató València Trinidad Alfonso EDPa través d’este enllaç– o bé aquells que formalitzen ara la seua inscripció a la marató valenciana tindran en el formulari l’opció d’apuntar-se a esta activitat paral·lela.

Per quanto riguarda il numero di iscritti, tanto a Madrid come a Barcellona i posti saranno limitati a 150 corridori. I partecipanti saranno coordinati dagli atleti Pablo Villalobos a Madrid e Nacho Cáceres a Barcellona. A Valencia invece il numero di posti disponibili per gli allenamenti “Al Maratón con Serrano” sarà di 400.

L’inaugurazione di “Al Maratón con Serrano” a Valencia avrà luogo sabato 24 settembre nella Sala congressi dell’hotel La Petxina con un convegno sul ritmo di corsa appropriato per ogni corridore. Tutte le informazioni su “Al Maratón con Serrano” le puoi trovare qui.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/marato/zona-corredor-marato/al-marato-amb-serrano/” background=”#CD1719″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: pencil” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Més informació “Al Maratón con Serrano”[/vcr_button]

 

Notícies relacionades