x

Impuls-a València tornarà a marcar el punt de partida de la Marató València Trinidad Alfonso EDP

21 octubre, 2016

Un any més l’Impuls-a València es posiciona com l’esdeveniment paral·lel principal dins de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València. La Fundació Trinidad Alfonso i la Fundació CIDIDA organitzen un esdeveniment de caràcter totalment solidari.

Presentat pel periodista José Luis López, esta quarta edició de l’Impuls-a València arrancarà amb una ponència de Cristina Mitre davant de tots els presents en l’auditori Santiago Grisolía. Cristina Mitre és periodista, escriptora i conferenciant. Autora del blog The Beauty Mail (thebeautymail.com) ha publicat amb èxit dos llibres: Mujeres que corren: todo lo que necesitas saber sobre el running (“Dones que corren: tot el que necessites saber sobre el running”) i Correr es vivir a tope de power: lecciones vitales a golpe de zapatilla (“Córrer és viure a límit de power: lliçons vitals a colp de sabatilla”).

Mitre és, a més, impulsora del moviment social de running femení “Dones que corren” a Espanya i Portugal i que té com a objectiu promoure la pràctica esportiva entre les dones mentre recapta fons per a la investigació de la leucèmia infantil.

Després de la ponència de Mitre, es projectarà el documental Km. 0. Correr, vivir, cambiar…Empezar de nuevo (“Km. 0. Córrer, viure, canviar…Començar novament”). Este documental pren com a epicentre el Circuit 5K del Jardí del Túria, el qual s’ha convertit en una artèria de vivències i històries de corredors al llarg del seu primer any de vida. A través de diferents testimonis, este audiovisual mostra la importància i la influència de la carrera a peu en el dia a dia de les persones.

L’esdeveniment serà de caràcter solidari i la recaptació de les entrades (3€) anirà destinada a la Fundació ANAR, l’entitat solidària de la Marató en 2016. Les places són limitades a 200 persones i encara es poden aconseguir en www.maratonvalencia.com.

[vcr_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=mY-XzQWXuBo”][vcr_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=dMZ6vo1BI94″][/vcr_youtube_advanced]

boton_inscripciones_web_impuls_val

B6_CARTEL_KM0

Notícies relacionades