x

La Marató València Trinidad Alfonso EDP corre en 2016 pels xiquets i adolescents en risc

30 agost, 2016

Un any més, la Marató València Trinidad Alfonso EDP s’ha compromés amb una entitat solidària. La mobilització de milers de persones que implica i la visibilitat de què gaudix un esdeveniment esportiu tal representa una oportunitat per a col·laborar amb una entitat social sense ànim de lucre, al mateix temps que posar-la en valor. Així, molts corredors no sols satisfan la seua afició pel running i desenrotllen la seua capacitat de superació al participar en la carrera, sinó que també canalitzen la seua faceta més altruista.

En concret, la Fundació d’Ajuda a Xiquets i Adolescents en Risc (ANAR) ha sigut la triada per a la esta edició de la prova de 42.195 metres en la Ciutat del Running. Esta organització treballa des de 1970 pel benestar dels menors tant a Espanya com a Amèrica Llatina. Una creixent xarxa de cases d’acollida, un servici d’atenció telefònica gratuïta 24 hores al dia, assessorament familiar o formació per combatre problemes com la violència de gènere en edats primerenques o l’assetjament escolar són algunes de les seues línies d’actuació.

D’esta manera, des d’ANAR intenten frenar la vulneració de drets que patixen molts xiquets i adolescents, els quals poden veure’s abocats per raons diverses a una situació de desemparament de què no són capaços d’eixir per si mateixos o amb l’ajuda del seu entorn més pròxim. Per això, l’aportació econòmica de la marató organitzada per S.D. Correcaminos i l’Ajuntament de València es destinarà íntegrament a finançar els programes que esta fundació té en marxa per dur a terme la seua comesa.

La contribució es materialitzarà per part de Marató València Trinidad Alfonso EDP per mitjà de diferents vies, com la donació d’un euro per cada corredor que arriba a meta, la celebració d’Impuls València amb una entrada benèfica de cinc euros o del Mini Marató infantil, un euro de la inscripció del qual també es destinarà a esta entitat. A més, tots els corredors tenen la possibilitat de donar tres euros a ANAR en el procés d’adquisició del seu dorsal.

BANNER_ENTIDADES_SOLIDARIAS_MVTA_650x300_VAL

Notícies relacionades