x

Els clubs valencians d’elit se sumen un any més a la festa de la Marató Valencia

6 novembre, 2017

Els principals clubs esportius d’elit a la Comunitat Valenciana han tornat a segellar un any més l’agermanament amb la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, que se celebrarà el 19 de novembre i continua implicant diferents sectors i col·lectius en l’anomenada Festa de la Marató.

A l’esdeveniment han assistit els presidents del Levante UD, Valencia CF i Villareal CF, Quico Catalán, Anil Murthy i Fernando Roig, respectivament, a més del conseller delegat del Valencia Basket, Francisco Raga, representant els quatre clubs. El vicepresident de la Sociedad Deportiva Correcaminos, organitzadora de la prova juntament amb l’Ajuntament de València, Vicente Sanz, va rebre el suport de tots ells, amb el director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Xicu Costa, com a amfitrió, ja que l’acte es va celebrar en l’Oficina Store d’esta entitat, patrocinadora de tots els clubs.

Acto hermanamiento Maratón Valencia

Els quatre clubs van procedir al ja protocol·lari intercanvi de camisetes amb l’organitzador de la Marató i van mostrar el seu compromís i suport a una prova en la qual ja sumen centenars de corredors en els diferents clubs de running dels clubs, i també participen en la fira del corredor Expo Esport, a més de sumar-se als punts d’animació que hi ha al llarg del recorregut.

Vicente Sanz, vicepresidente de la SD Correcaminos, ha asegurado que els èxits només són possibles gràcies a la dedicació i a l’esforç de les institucions que donen suport a la Marató Valencia, com les ací representades”.

Pel que fa als representants dels clubs valencians, Quico Català ha afirmat que “el repte és construir la millor marató i crec que entre tots estem aconseguint que la marató siga tota una referència a escala nacional i mundial”. Francisco Raga, vicepresident i conseller delegat del Valencia Basket, també representat per Víctor Luengo i Irene Garí, jugadora de l’equip femení, ha sentenciat que “la marató és un èxit per a tota la ciutat, la Comunitat i el país”.

Acto hermanamiento Maratón Valencia

Per la seua part, Anil Murthy ha afegit que “el que més m’alegra és que l’oferta esportiva a la Comunitat Valenciana està creixent any rere any i la Marató Valencia n’és l’exemple perfecte”. Per a acabar la ronda de declaracions, Fernando Roig ha assegurat que “tots junts farem una gran *Comunitat Valenciana amb l’esport. Jo enguany no correré, però animaré el meu germà Juan”.

Xicu Costa, director territorial de CaixaBank, ha vaticinat que “la Marató serà un èxit, i continuarem apostant amb estes iniciatives”. El club de corredors de CaixaBank participarà amb 90 maratonians i més de 200 corredors de la 10K paral·lela.

Així, la primera marató espanyola guardonada amb l’Etiqueta d’Or de la IAAF, el màxim distintiu a escala nacional i internacional, estreta cada any més els llaços dels principals clubs de futbol i bàsquet de la Comunitat Valenciana. El pròxim 19 de novembre tots compartiran el mateix propòsit: sumar-se a la Festa de la Marató.

Notícies relacionades