x

La Marató València presenta les seues camisetes més innovadores amb Luanvi

3 novembre, 2017

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la Sociedad Deportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València, ha presentat les camisetes oficials de la 37a edició del pròxim 19 de novembre i ho fa amb una impactant novetat en la peça tècnica que lluiran milers de maratonians.

Per a esta edició, Luanvi, marca oficial de la prova, ha triat un teixit especial que reacciona amb la suor del corredor i trau a la llum un “disseny ocult” amb la camiseta en sec. La marca valenciana l’ha anomenat efecte T-sweat. El dibuix ocult que apareix amb la suor i l’esforç del corredor són els carrers de València, gràcies a una tecnologia especial anomenada Magic Print.

Luis Martínez, director de producte de Luanvi, ha assegurat en la presentació de la premsa que “s’han aplicat coses que no s’han usat mai en la camiseta d’una marató en el món, però utilitzant els mateixos paràmetres tècnics que en la mitja marató per a assegurar la transpirabilitat del corredor”.

Presentación Camiseta Maratón Valencia 2017

Per la seua part, Vicente Tarancón ha agraït a l’organització de la Marató València l’oportunitat de dur a terme esta iniciativa i ha assegurat que “per a Luanvi és molt important la projecció internacional de la Marató Valencia”, que enguany tindrà un 32 % de participació estrangera.

Finalment, Juan Botella, gerent de la Sociedad Deportiva Correcaminos, va agrair “lla forta aposta de Luanvi en esta prova per a fer una camiseta que agradarà als corredors i es convertirà en una peça molt representativa de la qualitat de la nostra marató”.

Després del gran acolliment del disseny presentat en la recent Mitja Marató Valencia, el disseny de la camiseta de la firma Luanvi per a la marató posa ara en valor que Valencia Ciudad del Running compta amb el circuit més ràpid d’Espanya, a través d’una línia recta i daurada que representa la rapidesa d’un traçat sense a penes elevació i l’Etiqueta Or de la IAAF, revalidada este mateix any.

[vcr_youtube_advanced url=”https://youtu.be/8wJg311gdSc” width=”640″ height=”360″ responsive=”no” autohide=”yes” rel=”no” https=”yes”]

En el disseny s’han destacat els diferents atractius i monuments turístics que trobaran els més de 19.000 maratonians de més de 87 països al llarg dels 42 quilòmetres d’or, que finalitzen en la ja clàssica passarel·la blava sobre l’aigua de la Ciutat de les Arts i les Ciències, on es va presentar als organitzadors, patrocinadors, corredors i el públic en general.

Més productes per al corredor

A més de la camiseta, Luanvi ha dissenyat tota una línia de marxandatge que inclou diferents peces esportives per al corredor com són les camisetes, dessuadores, gorres i altres productes.

Estes peces es podran adquirir els dies 17 i 18 de novembre en Expo Esport en l’estand de la marca valenciana en la fira del corredor.

Característiques tècniques de la camiseta de la Marató Valencia 2017

La camiseta té, a més, unes característiques tècniques i de qualitat que la convertiran en un producte valorat pels maratonians que córreguen enguany.

TEIXIT

La camiseta està fabricada amb teixit de polièster multifilament de microfibres amb secció especial per a afavorir l’extracció de la suor a la part superior del teixit i assecatge més ràpid, és el que anomenem tecnologia cool-skin. La construcció que té el teixit en reixeta (mesh) aporta una major elasticitat i suavitat a la roba.

TECNOLOGIA

Per a la impressió visible s’utilitzen tècniques de sublimació que fixen el dibuix en el teixit per mitjà de planxat a alta temperatura. És més ecològic, perquè no utilitza aigua en els processos de coloració, ja que passem d’estats sòlids a gasosos sobre la mateixa peça. En l’estampat invisible, que anomenem Magic Print, s’utilitzen emprimacions especials que només reaccionen amb la humitat i que fan visible el dibuix estampat. Este tipus de tecnologia està en auge i s’utilitza en roba infantils per a, per exemple, detectar si els xiquets tenen febre.

DURABILITAT

La tecnologia Magic Print anirà perdent intensitat amb el pas del temps.

COM ES FA I QUINS MATERIALS S’UTILITZEN

És una tècnica derivada de les estampacions tradicionals en rotativa, però amb productes químics hidròfobs especials perquè reaccionen a l’estat visible quan es banyen.

Més productes per al corredor

A més de la camiseta, Luanvi ha dissenyat tota una línia de marxandatge que inclou diferents peces esportives per al corredor com són camisetes, dessuadores, gorres i altres productes.

Estes peces es podran adquirir els dies 17 i 18 de novembre en Expo Esport en l’estand de la marca valenciana.

Notícies relacionades