x

El 75% dels inscrits a la Mitja Marató València manté la plaça per a l’edició de 2021

2 setembre, 2020

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzada per l’SD Correcaminos, ha tancat el període d’elecció d’opcions després de la cancel·lació de l’edició d’enguany al mes de juliol passat. Dels 20.000 corredors que s’havien inscrit a la prova, la majoria han demostrat les ganes que tenen de córrer transferint la seua plaça a l’edició del 24 d’octubre de 2021.

Datos Cancelación Medio Maratón Valencia 2020

Així, després de l’anunci de la cancel·lació de l’esdeveniment, que estava previst per al 25 d’octubre de 2020, l’Organització va donar la possibilitat als participants de decidir què fer amb el seu dorsal. D’esta manera, un 75% ha triat passar la inscripció a 2021 per a assegurar-se la plaça en la pròxima edició, un 24% ha sol·licitat la devolució del 100% de l’import del dorsal i altres serveis contractats, i finalment, un 1% ha optat per renunciar a l’import de la inscripció com a compromís amb l’Organització de la prova.

Paco Borao, director de carrera i president de l’SD Correcaminos, assegura que estes xifres “reflectixen l’enorme confiança i fidelitat depositada pels corredors en l’Organització, ja que tres de cada quatre participants volen tornar l’any que ve a córrer a Valencia Ciudad del Running, amb la qual cosa es garantixen la plaça per al 24 d’octubre de 2021”.

Finalitzat este procés, l’Organització treballa ja per a poder celebrar l’edició de 2021 amb totes les mesures sanitàries necessàries, tot i que no obrirà les inscripcions fins a tindre la garantia que l’esdeveniment es podrà dur a terme amb més participants dels que ja té confirmats després de l’elecció de fidelitat dels seus corredors.

SuperHalfs i Circuit Plátano de Canarias

Per la seua banda, els corredors inscrits en les sèries internacionals dels SuperHalfs i/o en el Circuit Nacional de Running Plátano de Canarias podran dur a terme els seus respectius reptes, després de l’ampliació del termini anunciada per part de les dos organitzacions.

Notícies relacionades