x

Nova camiseta d’entrenament Valencia I’m Coming de Luanvi

16 juny, 2020

Ja pots fer-te amb la camiseta Valencia I’m Coming’ de Luanvi! La camiseta d’entrenament dels fans de la Mitja Marató i de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP que t’acompanyarà en el teu camí cap a les metes més ràpides de Valencia Ciudad del Running.

Amb el lema ‘Valencia I’m coming’ i elements com les etiquetes de la World Athletics  o les característiques línies que marquen el recorregut pels carrers de Valencia Ciudad del Running fins a la meta, l’organització dona visibilitat als qui trien València, sense importar la data, el clima… Es tracta de la camiseta dels fans incondicionals.

La camiseta, igual que les d’edicions anteriors, està confeccionada amb reixeta transpirable i de gran elasticitat, fabricada a partir de multifilaments amb tecnologia Cool-Skin, que proporciona un assecament ràpid de la suor i evita la presència d’humitat. A més, està cosida amb costures planes, anomenades flatlock, que minimitzen els frecs en el corredor.

La peça tècnica té un patronatge específic per a hòmens i un altre per a dones, i es pot adquirir en la web de Luanvi a un preu de 18 euros, més gastos d’enviament.

Notícies relacionades