x

210 punts d’animació per a espentar els corredors a meta

19 novembre, 2017

La ciutat de València ha disfrutat hui de la Festa de la Marató de la millor manera possible. Els 24.541 atletes i populars, entre Marató i 10K, han recorregut la ciutat del running amb el suport i els ànims dels 210 punts d’animació.

La Fiesta del Maratón

Per quart any consecutiu, València ha unit les seues dos grans festes, la fallera i la de la marató, amb l’acció del Running Faller. A més de comptar amb prop de 600 fallers participant, les Falles han animat els corredors en 27 punts d’animació repartits pels 42.195 metres del recorregut més ràpid d’Espanya.

La Fiesta del Maratón

A més, la Fundació Trinidad Alfonso ha celebrat el seu cinqué aniversari amb la Marató Valencia. Centenars de persones s’han sumat al seu punt d’animació a la plaça de Tetuan per a cridar, aplaudir i animar els corredors en el quilòmetre 5 de la 10K Valencia i en el 28 de la Marató. També han col·laborat en la Festa de la Marató amb les seues animacions CaixaBank, Coca-cola, Renault, Valencia Basket, Villareal CF, el Corredor Mediterrani, Institut Confucio de la Universitat de València , EMT València i Junta Central Fallera.

La Fiesta del Maratón

La Fiesta del Maratón

Notícies relacionades