x

Més de 16.300 maratonians disfruten de la Festa de la Marató encoratjats per la ciutat

19 novembre, 2017

València, la ciutat del running, ha viscut una gran jornada. I no solament pels nous rècords de la prova celebrats en Marató i en 10K a càrrec de Kitwara i Chemlal, sinó també per l’enorme participació que s’ha registrat, tant en els corredors que van prendre els carrers com en l’animació, amb veïns, acompanyants i turistes animant els milers de corredors.

La Fiesta del Maratón

Un total de 16.315 corredors van creuar la meta de la Marató València, que, a falta de les classificacions oficials, suposa un altre nou rècord d’arribats a meta en la prova. Un total de 18.027 dorsals es van retirar en la fira del corredor Expo Esport durant el cap de setmana.

La Fiesta del Maratón

A més, 7.537 corredors més van disfrutar de la ràpida 10K Valencia Trinidad Alfonso i van viure a colp de camallada la festa esportiva i atlètica de la ciutat, en una eixida conjunta en el Pont de Montolivet i creuant la meta sobre la passarel·la en l’aigua de la Ciutat de les Arts i les Ciències abans que el brillant guanyador de la Marató, Sammy Kitwara.

La Fiesta del Maratón

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar