x

Fins a 19 corredors de la Marató València aconseguixen marques mínimes per arribar als Jocs de Rio de Janeiro

15 novembre, 2015

 La Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València ha servit de empenta per fins a 19 corredors que han aconseguit marca mínima per arribar als Jocs de Rio de Janeiro. 6 homes i 13 dones que podrien beneficiar-se del programa ‘De València a Rio’ que els premiarà el seu esforç oliímpic amb 5.000 euros en el cas que les seues seleccions acaben incloent-los en les llistes definitives per als Jocs Olímpics.

El gresol de nacionalitats és més que ampli 18 països: Namíbia, Marroc, Alemanya, Itàlia, Portugal, Sud-àfrica, Lituània, Suècia, Eslovènia, Bòsnia i Hercegovina, Montenegro, Estònia, Bèlgica, Àustria, Brasil, Estats Units i Argentina.

Entre tots ells destacar les grans marques aconseguides, en categoria masculina pel belga, Abdul-Hadi el Hachimi amb 2:14.12 i Edwin Kemboi d’Àustria amb 2:15.11. En xiques destaca la guanyadora de la prova, la Namíbia Beata Naigambo amb 2:26.57 i Malika Asahssah del Marroc, tercera classificada amb 2:28.01.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar