x

Valencia Ciudad del Running… i dels rècords en mitja marató

19 juliol, 2018

Valencia Ciudad del Running ja ha demostrat que és una destinació ideal per a córrer i disfrutar de les millors carreres. Però, a més, en els últims mesos ha celebrat tots els possibles rècords mundials femenins en la distància de 21 quilòmetres.

Així, a més de ser la millor miaja marató d’Espanya segons la Reial Federació Espanyola d’Atletisme des de 2014, ser la prova de 21.097,5 metres més ràpida en sòl espanyol tant en hòmens com en dones i haver celebrat el rècord nacional femení després de deu anys, la Mitja Marató Valencia està en l’epicentre mundial del running per celebrar-se en Valencia Ciudad del Running, ciutat que té els dos possibles rècords mundials femenins.

Rècord del món femení

La marca de Joyciline Jepkosgei, primera corredora que va arribar a la meta de la Mitja Marató Valencia l’any 2017, amb un temps d’1:04:51, va convertir València en la ciutat més ràpida del món en dones.

record-mundo-medio-maraton

Rècord del món femení en un Campionat del Món

El mes de març passat Valencia Ciudad del Running va acollir el IAAF/Trinidad Alfonso Campeonato del Mundo de Media Maratón Valencia 2018, en la qual el món sencer va celebrar el nou rècord femení en un campionat del món batut per l’atleta etíop Gudeta Kebede, que va entrar a la meta en un temps d’1:06:11.

La mitja marató més ràpida en sòl espanyol

Els 21.097,5 metres més ràpids d’Espanya es corren ací, en Valencia Ciudad del Running, tant en hòmens com en dones. Així ho demostren les marques aconseguides per Abraham Cheroben (58:48, 2014) i Joyciline Jepkosgei (1:04:51, 2017).

cord d’Espanya femení, deu anys després

Trihas Gebre va aconseguir el millor registre històric nacional yemení fins ara, mantingut durant deu anys per Rocío Ríos (1:10:06, 1997), ja que va creuar la línia de meta a la ciutat del running amb un temps d’1:09:57. L’atleta espanyola d’origen marroquí, que dissabte passat 23 de juny va baixar huit segons la seua pròpia plusmarca nacional femenina, va atorgar en el seu moment un rècord més a la primera mitja marató d’Espanya que va aconseguir l’Etiqueta d’Or de la IAAF.

 

trihas-gebre-valencia

Si vols enfrontar-te als 21 quilòmetres l’any 2018, la Mitja Marató Valencia t’espera perquè disfrutes de la seua prova el 28 d’octubre a València, ciutat que ha celebrat recentment tots els rècords mundials femenins que es poden batre: el rècord del món i el rècord en un campionat del món en una carrera exclusivament de dones.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/medio/inscripciones-medio-maraton/” target=”blank” background=”#F68D2E” color=”#080606″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: mail-forward” icon_color=”#080606″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Corre la Mitja Marató Valencia![/vcr_button]

Notícies relacionades