x

Mitja Marató Valencia presenta les camisetes de Luanvi per a milers de corredors en 2018

1 agost, 2018

La Marató, Mitja Marató i 10K Valencia Trinidad Alfonso presenten les seues camisetes de 2018, que compartixen una línia de disseny i tenen la gamma cromàtica de les tres grans cites de Valencia Ciudad del Running. La roba tècnica torna a ser confeccionada per la firma valenciana Luanvi, amb el seu producte de qualitat per a la pràctica de la carrera a peu.

.

Camiseta Medio Maratón Valencia 2018

La Mitja Marató lluirà en taronja

Un plànol de la ciutat del running que també es mostra en la camiseta de la Mitja Marató, però en color taronja. Les imatges del rècord mundial femení celebrat en la passada edició, gràcies al temps aconseguit d’1:04:51 per Joyciline Jepkosgei, de l’eixida dels més de 14.000 corredors i de la zona centre de la ciutat són les que il·lustren la V juntament amb el lema “València és Mitja Marató”.

A la part posterior, apareix també l’etiqueta oficial de la carrera #ValenciaEsMedioMaraton, juntament amb el mapa dels nous 21.097,5 metres que recorreran milers de corredors el pròxim 28 d’octubre.

Les camisetes de la Mitja Marató i la Marató compartiran el mateix disseny, però tindran patronatges diferenciats per a l’home i la dona, que tindran un model de tirants. Les dos camisetes estan fabricades amb teixit de polièster multifilament de microfibres amb secció especial per a afavorir l’extracció de la suor a la part superior del teixit i assecament més ràpid, és el que anomenem tecnologia cool-skin. La construcció que té el teixit en solid mesh(reixeta) aporta una major elasticitat i suavitat a la peça. Les camisetes pesen únicament 90 grams en el model masculí (en la talla M) i 55 grams en la versió femenina (talla S).

[vcr_button url=”http://bit.ly/21kVLC2018″ target=”blank” background=”#F68D2E” color=”#000301″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: mouse-pointer” icon_color=”#fef3f3″ text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Encara no t’has inscrit? Inscriu-te ara![/vcr_button]

Notícies relacionades