x

SD Correcaminos i Viajes Transvia renoven l’acord per a cuidar els corredors visitants

15 gener, 2019

Després dels èxits aconseguits l’any passat per la Mitja Marató i la Marató Valencia, cada vegada més corredors de fora de la Comunitat Valenciana i, principalment, de l’estranger se senten atrets per Valencia Ciudad del Running com a destinació ideal per a aconseguir els seus objectius esportius en les dos distàncies de les millors carreres d’Espanya.

Acuerdo Transvia-SDC 2019

Per a regular i facilitar l’arribada d’este elevat percentatge de corredors que viatgen i s’allotgen a València amb motiu de la carrera més ràpida del món i una marató Top10 mundial, s’ha renovat un conveni de dos anys de duració entre l’empresa valenciana Transviai la Sociedad Deportiva Correcaminos, que continuaran treballant estretament en el tracte dels corredors que viatgen a València, a través de la plataforma WelcomeToValencia.com, que oferix serveis específics per a corredors i les millors condicions per a reservar l’estada en hotels i apartaments, a més de poder adquirir altres serveis turístics.

Amb esta renovació, la Sociedad Deportiva Correcaminos continua apostant per millorar els serveis que oferix als seus corredors en les proves que organitza, que cada any tenen una major presència de corredors que viatgen per a córrer en Valencia Ciudad del Running, una destinació clau dins de l’esport turístic al nostre país.

[vcr_note note_color=”#F68D2E” text_color=”#080000″ radius=”5″]Sobre Transvia

Viajes Transvia és una empresa que pertany al Grupo Transvia. Fundada l’any 1982, fa 35 anys que es dedica al turisme a la Comunitat Valenciana, amb seu social i capital 100 % valencià. En l’actualitat disposa de 10 oficines a la Comunitat Valenciana, una majorista de circuits en autocar (Paisajes.es) i una agència de viatges majorista receptiva a Madrid (VPT Tours). A l’empresa Viajes Transvia pertany, a més, la marca Transvia Sport, especialitzada en turisme esportiu.[/vcr_note]

Notícies relacionades