x

Els patrocinadors de la Mitja Marató i la Marató Valencia reforcen l’aposta per millorar les dos proves

17 gener, 2019

Els patrocinadors i col·laboradors de la Mitja Marató i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP de l’any 2018 van compartir amb l’organització de les dos millors carreres d’Espanya la seua tradicional reunió de balanç de la passada edició d’estes proves; en la reunió es va reforçar l’aposta per continuar creixent en el futur d’estes dos cites Etiqueta Or de la IAAF.

Reunión Patrocinadores-2018

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, a càrrec de la Sociedad Deportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València, va tindre, per a l’any 2018, un pressupost de 4,7 milions d’euros, dels quals els patrocinadors de la carrera van sumar 3,2 milions, que equival a un 68 % del pressupost, i algunes aportacions materials necessàries per valor de 180.000 euros, d’esta carrera, que va aconseguir el rècord d’arribats a meta a Espanya, amb més de 19.240 corredors que van entrar a la meta en la qual Leul Gebrselassie va firmar un temps de 2:04:31, que el va col·locar en el Top10 de maratons del món.

Per la seua part, la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP es va confirmar com la carrera més ràpida del món amb el rècord de Kiptum, que amb un temps 58:18 va redoblar la millor marca mundial que ja posseïa en categoria femenina la Mitja Marató Valencia. Una organització a càrrec de la Sociedad Deportiva Correcaminos, que tenia un pressupost d’1,5 milions l’any 2018, de manera que va sumar un milió d’euros per part dels seus patrocinadors i col·laboradors, una quantitat que suposa un 67 % sobre les xifres de la millor mitja marató. En este cas, les aportacions materials bàsiques per a l’esdeveniment ascendixen a 70.000 euros, pel que fa al producte que s’entrega al corredor en carrera.

Totes les marques implicades en les dos proves de Valencia Ciudad del Runningvan mostrar la intenció d’augmentar l’aposta per continuar creixent a tots els nivells en estos dos esdeveniments l’any 2019.

[vcr_note note_color=”#F68D2E” text_color=”#080000″ radius=”5″]Quadre de patrocinadors

Per a l’edició de 2019, la Mitja Marató i la Marató Valencia ja compten amb la Fundació Trinidad Alfonso com a col·laborador principal i la firma energètica EDP de principal patrocinador, a més de Luanvi de marca tècnica, i Coca-Cola i CaixaBank com a marques oficials. Les proves compartixen també els patrocinadors Powerade, Serrano i Enervit, a més dels col·laboradors Isaval i Vithas Hospital Nisa 9 d’Octubre.[/vcr_note]

Notícies relacionades