x

Quins són els clubs més nombrosos en la Marató i en la Mitja Marató València?

8 juliol, 2016

La Marató València Trinidad Alfonso EDP i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzades per la SD Correcaminos, comencen els preparatius per a les celebracions dels mesos d’octubre i novembre. Els atletes també comencen a planificar els seus entrenaments per arribar al millor nivell competitiu possible a estos esdeveniments. Són molts els clubs que participaran en les úniques proves valencianes i espanyoles amb la Gold Label de la IAAF, però ja hi ha dos clubs que es desmarquen de la resta quant a participació: Redolat Team i Runners Ciutat de València.

Se sap que a la Ciutat del Running, quant als clubs i grups de córrer hi ha molta diversitat on triar. Però si hi ha una referència en l’àmbit de la carrera popular, esta és la SD Correcaminos: club de referència des de 1979, amb més de 600 socis i, a més, amb els galons de ser els organitzadors de proves tan representatives com la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso o la Volta a Peu. No obstant això, a part de Correcaminos, el colorit multicolor del gran grup runner respon a múltiples clubs o grups de córrer, federats i sense federar, en els que la màxima és comú per part de tots: disfrutar de la carrera a peu.

La Marató: territori del Redolat Team

La prova més ràpida de la història d’Espanya ja compta amb més de 110 corredors del Redolat Team, club comandat per un dels històrics de la carrera a peu com és Jose Antonio Redolat. Runners Ciutat de València ja supera també el mig centenar d’inscrits i el Team 3FDC els seguix molt de prop també amb xifres que superen els 50 participants del club. D’altra banda, l’entitat organitzadora de la prova, la SD Correcaminos, també està per damunt dels 50 inscrits en la quarta posició quant a la participació dels clubs. Pel que fa a l’àmbit internacional, Itàlia també compta amb un club en el Top-10 de participació com és el club Terramia, amb el que ja s’han inscrit 47 corredors que vindran des del país transalpí per a córrer la primera marató de la història d’Espanya amb la Gold Label de la IAAF. A més, ja hi ha un total de 3.398 clubs diferents inscrits en la prova per un total de més de 7.710 corredors registrats en tots els equips.

CLUB PARTICIPANTS
REDOLAT TEAM112
RUNNERS CIUTAT DE VALENCIA76
TEAM 3FDC59
S.D. CORRECAMINOS55
Terramia47
COLLA EL PAROTET46
BLUE LINE EVASION41
C.A. AVAPACE CORRE39
ORERO PATERNA RUNNERS37
C.E. RUNNERS RIO TURIA37
C.D. NEVER STOP RUNNING33
C.A. MURGIVERDE32
C.A. POBLATS MARITIMS31
SOM PASSATGE30
BURJARUNNERS30

Runners Ciutat de València encapçala el rànquing a la Mitja Marató

La millor carrera de la història d’Espanya ha aconseguit convertir-se en l’objectiu dels corredors del club Runners Ciutat de València i ja són més de 140 els que participaran amb la mateixa camiseta en la prova valenciana. Redolat Team també es troba en segona posició amb 130 corredors i la Societat Esportiva Correcaminos, l’organitzadora, completa el podi amb més de 75 participants. El club italià Terramia repetix com el més nombrós entre els internacionals amb més de 40 corredors que vindran des de la península itàlica a córrer a València, la Ciutat del Running.

CLUBPARTICIPANTS
RUNNERS CIUTAT DE VALENCIA144
REDOLAT TEAM130
S.D. CORRECAMINOS78
C.D. NEVER STOP RUNNING56
TEAM 3FDC53
ORERO PATERNA RUNNERS47
TERRAMIA42
BLUE LINE EVASION41
C.E. RUNNERS RIO TURIA40
C.A. AVAPACE CORRE36
C.A. POBLATS MARITIMS29
A TOTA CANYA24
C.E. POBLA24
URBAN RUNNERS24
BURJARUNNERS23

Estes dades reflectixen els alts nivells de participació d’ambdós proves, que han aconseguit registres mai aconseguits anteriorment amb prop de 13.000 corredors en la Marató i 8.000 en la Mitja Marató. No perdes l’oportunitat d’inscriure’t amb el teu club i participar en les primeres carreres de la història d’Espanya guardonades amb la Road Race Gold Label de la IAAF. Creuar la meta és sensacional, però fer-ho amb els teus amics i companys de club de la mà és únic.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar