x

FESA facilitarà la inscripció dels atletes amb discapacitat en la Marató, Mitja Marató i 10K València amb descomptes del 50%

12 juliol, 2016

A València, la Ciutat del Running, caben tots els corredors. Tant atletes d’elit com corredors habituals del gran grup i atletes discapacitats estaran presents en les grans proves d’octubre i novembre. Estos últims es guanyen el respecte de cada un dels participants i els espectadors de les proves pel seu esforç i esperit de superació, ja que patixen minusvalideses que disminuïxen les seues capacitats físiques per a la carrera a peu. Per això, des de les grans proves de la ciutat, organitzades per la SD Correcaminos, es recolza a la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA) per a facilitar la presència en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, el 10K València Trinidad Alfonso o la Marató València Trinidad Alfonso EDP.

Els avantatges que tindran els participants amb minusvalideses inscrits a través de FESA seran:

1.Tots els atletes amb discapacitat gaudiran d’un 50% de bonificació en el seu procés d’inscripció. Este descompte sempre es farà, tenint en compte la tarifa de preus vigent. Esta inscripció bonificada només podrà realitzar-se a través de FESA.

  1. Els atletes inscrits podran competir en cada una de les quatre categories adaptades, les quals seran: cadira de rodes, discapacitats funcionals, discapacitats sensorials i discapacitats intel·lectuals. Estes quatre categories tindran classificació pròpia i premis per als 3 primers classificats de cada sexe en cada una de les carreres.
  2. Cada atleta cec o deficient visual (B2) que ho requerisca, tindrà dret a l’acompanyament d’un guia la inscripció del qual serà 100% gratuïta. La inscripció d’esta persona serà cedida gratuïtament per l’organització, però només es podrà gestionar a través de FESA.

 

L’oportunitat és única per a tots els atletes de FESA perquè rebran una atenció personalitzada per a inscriure’s en la prova i rebran totes les ajudes necessàries per a córrer en les grans proves de València, la Ciutat del Running.

[vcr_button url=”http://www.fesa.es/index.php?op=19#noticias” target=”blank” background=”#f39200″ color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#1b1616″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Més informació[/vcr_button]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar