x

Tria la teua carrera d’or a València

1 juliol, 2016

Valencia Ciudad del Running oferix als corredors una doble opció d’or esta tardor. Les dos millors proves de llarga distància d’Espanya, la Marató València Trinidad Alfonso EDP i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso permetrà que tots els corredors disfruten dels traçats més ràpids de 42K i 21K a Espanya i d’una sèrie de característiques de qualitat que fan úniques estes proves.

Run-to-Valencia

Una ocasió de fer història amb una doble cita d’or en esta acabada d’estrenar Etiqueta Or de la IAFF, que suposa un segell de distinció més per a les millors carreres de la ciutat, que ompliran de corredors valencians, espanyols i internacionals els carrers i les avingudes de la nostra ciutat el 23 d’octubre i 20 de novembre, respectivament.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton/inscripciones-maraton/” background=”#000000″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Inscripcions Marató[/vcr_button]

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/medio/inscripciones-medio-maraton-2016/” background=”#f4ac1d” color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Inscripcions Mitja Marató[/vcr_button]

L’àmplia oferta de proves de la ciutat del running permet a altres corredors o acompanyants dels maratonians disfrutar de l’ambient d’esta gran prova i compartir eixida i meta a la Ciutat de les Arts i Ciències amb una altra gran prova, com és la 10K València Trinidad Alfonso, que per a molts suposa la primera experiència de contacte amb la Marató i l’inici d’un camí cap a les grans carreres en ruta, que enguany, a València, es tinyen de daurat amb la doble Etiqueta Or.

 

SLIDE 10K_INSCRIPCIONES_853x480_VAL

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar