x

Estes són les falles guanyadores del Running Faller de la Marató València 2021

11 desembre, 2021

Després de l’obligada parada per la pandèmia, les falles de la Junta Central Fallera de València es van tornar a sumar a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP 2021 animant en l’acció Running Faller, que premia les millors comissions animant i també els fallers més ràpids en la prova, a més de la falla amb més corredors que arriben a meta.

Després de la celebració de la carrera el diumenge 5 de desembre, el jurat compost per la corredora Carmen Amaro, Esther Zazo (SD Correcaminos) i Merche de la Guía (delegada d’esports de JCF València) es van reunir per a analitzar les animacions falleres en la carrera. Després d’avaluar les diferents animacions, van acordar els premis següents, valorats cada un en 500 €, a les comissions següents:

  • Falla amb l’animació més enèrgica: falla Barri de Sant Isidre
  • Falla amb l’animació més original: falla Puebla de Valverde–II República Espanyola–Avinguda Tres Creus.
  • Falla amb més persones animant: falla Duc de Gaeta–la Pobla de Farnals.

Falla amb més participació de la comissió infantil: falla Ramon de Rocafull–Comte d’Alaquàs.

A més d’estes comissions, l’organització de la Marató València i Junta Central Fallera volen agrair també la participació d’altres comissions en 2021, com la falla Pare Alegre, la falla Poeta Altet–Benicarlófalla Arxiduc Carles–Músic Gomis o la falla Avinguda de Valladolid.

Fallers més ràpids en la Marató València

 

A més, José Miguel Alocén (falla Barri de Sant Isidre) i Carmen Amaro (falla Olivereta–Cerdà i Rico) van ser els fallers censats en JCF València més ràpids el passat 5 de desembre. Vicente Villalba i Juan Antonio López van completar el podi masculí, i Ester Martín i Estefanía Díaz, el femení.

Falla amb més arribats a meta: falla Matías Perelló–Luis Santángel

Consulta les classificacions dels fallers:

Classificació falleres en Marató.

Notícies relacionades