x

Valencia Ciudad del Running no va parar de córrer en 2021, amb 28 carreres i prop de 53.000 ‘finishers’

30 desembre, 2021

Valencia Ciudad del Running ha continuat sent una referència en 2021, un any en què a pesar de tot el que ha provocat la pandèmia, els corredors han pogut disfrutar de les grans carreres i condicions per a córrer que oferix la ciutat. S’han celebrat un total de 28 cites oficials, amb inscripció i cronometratge, des del mes de maig passat fins a desembre, que representen, en total més de 242.000 metres competits, que completen este resum de 2021.

Des del retorn de les carreres populars el mes de maig amb la cita de #ValenciaCorre fins a les últimes proves oficials de l’any al desembre amb la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP i la 10K Pas Ras al Port de València, s’han registrat un total de 52.843 finishers en les diferents cites dels últims mesos.

Resumen 2021 VCR

A més, la participació en estes proves va ser de nou important en les causes solidàries de les carreres, ja que s’han superat els 84.000 € donats a les diferents entitats o associacions, entre les quals destaquen les aportacions en València Contra el Càncer, Mitja Marató i Marató València.

Resum 2021: Any de rècords en usos del Circuit 5K

últims mesos, l’any 2021 també ha destacat per l’augment d’usos de el Circuit 5K Jardí del Túria, que ha aconseguit diverses fites. Així, el mes de febrer passat (coincidint amb el tancament perimetral i sense proves populars) es va registrar el major nombre d’usos en un mes, 78.818. I el 12 d’octubre es va registrar el rècord absolut d’usos en un dia en el Circuit 5K, amb un total de 3.894 persones entrenant en este dia festiu, que es preparaven per a la Mitja Marató i la Marató València.

En el balanç anual, esta infraestructura única per a la pràctica del running que utilitzen milers de corredors ha registrat en total 776.950 usos durant 2021, la qual cosa demostra, juntament amb les altres grans xifres del 2021, que València no ha deixat de córrer mai.

Calendari de carreres a València

De cara a 2022, el calendari de proves comença a prendre forma, amb les primeres proves confirmades per al nou any. Com sempre, el curs arrancarà amb la 10K Valencia Ibercaja, que un any més tornarà a obrir el calendari de carreres en Valencia Ciudad del Running amb la nova cita del 9 de gener.

Està previst que en la primera quinzena de gener es confirmen la resta de proves amb data ja fixada per als pròxims mesos.

Notícies relacionades