x

Més de 100.000 persones visiten l’estand de Marató València en les principals fires internacionals

7 maig, 2015

La Marató València Trinidad Alfonso és una cita més que obligada en el calendari internacional de tardor. Els runners de mig món aposten per una carrera que s’ha consolidat com la més ràpida a Espanya, així com la millor en els últims anys segons la RFEA. El públic local embogix amb una carrera que recorre els punts més destacats de la ciutat i es llancen a preparar la prova reina durant tot l’any en els diferents circuits que disposa la ciutat. De la mateixa manera el corredor nacional que centra els seus objectius en la carrera valenciana com a referència per obtenir les millors marques i disfrutar d’un ambient agradable en un clima esportiu i festiu d’alt nivell.

L’èxit nacional també es dispara a l’àmbit internacional. La projecció de la Marató València Trinidad Alfonso, amb els seus grans èxits esportius (circuit acreditat com el més ràpid d’Espanya) i organitzatius (Medalla de Plata de la IAAF), així com la presència a les principals fires internacionals, han disparat l’interès dels runners forans.

La Marató València Trinidad Alfonso ha estat present en els principals maratons de primavera al costat de València Ciutat del Running. Roma, Paris, Londres, Berlín… i també Madrid i Barcelona; en aquestes ciutats ha estat representada la ciutat de València tenint una gran acollida de les més de 100.000 persones que han passat, en global, per l’estand valencià.

Amb vista a augmentar aquest atractiu, recollit en anteriors edicions i reflectit en les estadístiques, per córrer a València, l’equip ha traslladat a l’estand de Marató València la venda directa de dorsals i allotjament a la ciutat. Uns packs turístics que han facilitat al runner la gestió per córrer nostre Marató, beneficiant l’augment del cens internacional.

A dia de hui 1 de cada 4 corredors inscrits per córrer la Marató València Trinidad Alfonso provenen de fora d’Espanya. En concret, un 25,05% dels inscrits, tot i que encara queda per completar-se la fase en què el nombre de corredors internacionals i nacionals creix en major mesura, així com la visita a dues fires internacionals que són novetat en el programa de 2015, Mannheim, a Alemanya, i Estocolm, a Suècia.

Dos nous passos en la projecció internacional de la Marató València que, a nivell estadístic, seguei fidelitzant al runner italià, amb més d’un 7% dels corredors inscrits a data de hui, seguits per belgues, britànics, francesos, neerlandesos, suïssos i alemanys . En l’apartat anecdòtic ja hi ha inscrits runners de països tan llunyans com la Xina, l’Afganistan, Corea del Sud o Hong Kong, sent ja habituals la comunitat de corredors d’Estats Units i Canadà, les primeres en nombre d’inscrits fora d’Europa.

Notícies relacionades