x

L’ Instagram de Marató València arriba als 1.000 seguidors en menys de 30 dies

6 maig, 2015

Fa unes setmanes la Marató València Trinidad Alfonso estrenava una nova plataforma participativa a la xarxa social Instagram. Des de la nostra web varem voler fer partícips a la comunitat runner internacional d’esta finestra a la informació, diversió i creativitat dels corredors, obsequiant amb un dorsal per córrer en la nostra prova si aconseguíem abans del 30 d’abril els 1.000 seguidors.

Dit i fet, en menys de 30 dies els runners de mig món es van bolcar amb la nostra promoció, disposats a sumar el seu suport com a seguidors i, com no, aconseguir el preuat dorsal.

Després de fer un sorteig amb tots els noms d’usuari, de l’1 al 1.000 este ha resultat guanyador:

1.kadismile

SUPLENTS

1.petite_monique_

2.manafer90

3.mariano_runner

Per reclamar el premi el guanyador haurà de pujar un missatge a Instagram reconeixent que ha estat guanyador del dorsal i etiquetant a maratonvalencia en el mateix, a continuació haurà de remetre un mail a info@valenciaciudaddelrunning.com reclamant el seu premi.

Enhorabona al guanyador. Ara queda pujar el teu progrés cap al Marató València Trinidad Alfonso a Instagram i seguir participant en els sortejos i promocions que fins al 15 novembre 2015 realitzarem a la nostra web i xarxes socials.

Notícies relacionades