x

L’ Instagram de Marató València arriba als 1.000 seguidors en menys de 30 dies

6 maig, 2015

Fa unes setmanes la Marató València Trinidad Alfonso estrenava una nova plataforma participativa a la xarxa social Instagram. Des de la nostra web varem voler fer partícips a la comunitat runner internacional d’esta finestra a la informació, diversió i creativitat dels corredors, obsequiant amb un dorsal per córrer en la nostra prova si aconseguíem abans del 30 d’abril els 1.000 seguidors.

Dit i fet, en menys de 30 dies els runners de mig món es van bolcar amb la nostra promoció, disposats a sumar el seu suport com a seguidors i, com no, aconseguir el preuat dorsal.

Després de fer un sorteig amb tots els noms d’usuari, de l’1 al 1.000 este ha resultat guanyador:

1.kadismile

SUPLENTS

1.petite_monique_

2.manafer90

3.mariano_runner

Per reclamar el premi el guanyador haurà de pujar un missatge a Instagram reconeixent que ha estat guanyador del dorsal i etiquetant a maratonvalencia en el mateix, a continuació haurà de remetre un mail a info@valenciaciudaddelrunning.com reclamant el seu premi.

Enhorabona al guanyador. Ara queda pujar el teu progrés cap al Marató València Trinidad Alfonso a Instagram i seguir participant en els sortejos i promocions que fins al 15 novembre 2015 realitzarem a la nostra web i xarxes socials.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar