x

La medalla dels 21.097,5 metres d’or

18 octubre, 2017

El diumenge que ve 22 d’octubre, més de 14.200 corredors procedents de 84 països diferents participaran en la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, l’única amb Etiqueta d’Or de la IAAF d’Espanya.

Presentación Medio Maratón Valencia

Atletes i corredors populars, espentats per més de 30 punts d’animació, 600 voluntaris i el públic valencià, lluitaran per aconseguir el seu somni. La ciutat de València viurà de primera mà milers d’històries i veurà, una vegada més, en cada pas i cada quilòmetre recorregut, que tot esforç té la seua recompensa.

La Mitja Marató Valencia vol premiar totes estes històries d’esforç, superació i felicitat. Per això, encara que l’organització està convençuda que el record de la millor mitja marató d’Espanya és inoblidable, el diumenge 22 d’octubre tots els finishers rebran la medalla de la prova i veuran reconeguda la seua preparació i desenvolupament dels 21.097,5 metres en el recorregut més ràpid d’Espanya.

Medalla Medio Maratón Valencia

A més, el corredor que vulga pot personalitzar la medalla amb el seu nom i marca personal en la zona de postmeta. El servei es pot reservar de les maneres següents:

  • Prèviament a la Mitja Marató Valencia. Es pot reservar i garantir este servei, en línia, abans de la carrera, al millor preu: 4 euros a l’hora de fer la inscripció a la prova o posteriorment en este enllaç.
  • En la Fira del Corredor, els dies previs a la carrera. En l’estand de Servei de Gravació de Medalles es podrà comprar el tiquet el divendres 20 i dissabte 21 d’octubre al preu de 5 euros.

En els dos casos, els participants que sol·liciten este servei hauran d’arreplegar una polsera acreditativa en l’estand en la Fira del Corredor.

  • En la zona de postmeta, una vegada finalitzada la carrera, el 23 d’octubre els atletes poden personalitzar la medalla de finisher de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP 2017, amb el nom i el temps aconseguit al preu de 10 euros.

 

Notícies relacionades