x

Running Faller

Un any més, la Mitja Marató Valencia i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, juntament amb la Junta Central Fallera de València, tornen a posar en marxa el Running Faller. Esta acció està dirigida a totes les falles de la ciutat del Running i oferix, una edició més, dos opcions de participació: córrer o animar.

Corre per la teua falla

Tots els participants de la Mitja Marató i de la Marató, que se celebren el pròxim 25 d’octubre i el 6 de desembre, respectivament, tenen l’opció d’inscriure’s com a corredors de les diferents comissions censades de Junta Central Fallera de València (compatible amb el seu club). Tots tindran una classificació independent, amb trofeu per al vencedor masculí i femení, i també un premi dotat en 500 € per a la comissió amb més corredors i corredores arribats a meta.

Anima amb la teua falla

De la mateixa manera, les comissions de la Junta Central Fallera (JCF) podran eixir a animar durant les millors mitja marató i marató d’Espanya amb la modalitat “Anima la teua falla”. Les falles de la ciutat de València s’instal·laran en un dels nombrosos punts d’animació i tindran la possibilitat d’optar a quatre premis de 500 € (retencions incloses) en les categories següents:

  • Animació més enèrgica
  • Més fallers animant
  • Animació més original
  • Major participació de la comissió infantil

[vcr_button url=”mailto:produccion@maratonvalencia.com” target=”blank” background=”#f09223″ color=”#0c0700″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: thumbs-up” icon_color=”#000000″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Anima en la Mitja Marató València![/vcr_button]

[vcr_button url=”mailto:produccion@maratonvalencia.com” target=”blank” background=”#000000″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: info-circle” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Anima en la Marató![/vcr_button]

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar