x

Paella Party

Hi ha moltes maneres de descobrir València i una és la gastronomia. El concepte de la festa de la pasta ha sigut reconvertit, amb un prisma més propi i igualment saludable: Paella Party.

La Paella Party tendrá lugar el sábado 5 de diciembre  entre las 13:00 y las 16:00 horas en la zona del Umbracle, frente a Expo Deporte.

Esta activitat és gratuïta per als maratonians inscrits amb la polsera oficial, que se’ls entregarà juntament amb el dorsal. Acompanyants i corredors de la 10K Valencia Trinidad Alfonso podran comprar el seu tiquet allí mateix per 5 euros.

Una vegada en la Paella Party, els participants arreplegaran el seu pícnic, que consta d’un plat de paella, a més de beguda, pa i fruita, per a disfrutar-lo en companyia i en l’entorn de les activitats paral·leles que s’organitzen el dissabte previ a la prova.

Els maratonians podran disfrutar de la seua càrrega d’hidrats a ritme de la música dels concerts programats i des d’una zona tan privilegiada com l’Umbracle i la Ciutat de les Arts i les Ciències. A més, la Paella Party oferix a tots els assistents la realització d’exhibicions en directe.

 

Les acompanyants podran comprar el tiquet de la Paella Party allí mateix.