x

Comerços corren la Marató

Comercios Maratón Valencia

Un any més organitza un Concurs de Vinils amb temàtica running de la Marató, entre les botigues associades

L’Associació de Comerciants del Centre Històric de València es va unir fa diversos anys a la Marató València Trinidad Alfonso per a aconseguir que tant corredors com no corredors visqueren la carrera dins i fora del circuit.

En 2023, amb l’objectiu de donar-li la benvinguda als corredors i visibilitzar la prova, es mostraran uns vinils especials en comerços de l’Associació de Comerciants del Centre Històric.

Comerços participants en 2019

Comerços i associats se sumen a la 'Festa de la Marató' amb descomptes i ofertes.

A més, durant el mes de novembre, del 2 al 30, un centenar de comerços associats se sumen a la ‘Festa de la Marató’ amb descomptes, ofertes i promocions que oferiran als corredors de la marató i/o acompanyants. Consulta totes les ofertes en l’APP de Valencia Ciudad del Running, en l’apartat la festa de la marató.
L’Associació de Comerciants del Centre Històric de València es va unir fa diversos anys a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP per a aconseguir que tant corredors com no corredors visqueren la carrera dins i fora del circuit. Un any més organitza un concurs d’aparadors amb temàtica running de la Marató, entre les botigues associades. Es valora l’originalitat, el disseny, el maneig de l’espai i la innovació de les creacions, amb cinc premis de 500 euros:
  • Originalitat i disseny.
  • Integració del gènere en l’aparador
  • Votació popular (foto més vegades compartida en Facebook)*
*Triats de forma popular amb les imatges dels aparadors participants i compartits en facebook. Entre totes les persones que ho compartisca, se sortejaran 20 vals de 100 euros (impostos inclosos) per a gastar entre els comerços participants. [vcr_button url=”” target=”blank” background=”#1d0f0e” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: share” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Bases 2019 pendent de publicar[/vcr_button] Captura de pantalla 2015-11-04 a las 12.57.13

Comerços i associats se sumen a la ‘Festa de la Marató’ amb descomptes i ofertes.

A més, durant el mes de novembre, del 2 al 30, un centenar de comerços associats se sumen a la ‘Festa de la Marató’ amb descomptes, ofertes i promocions que oferiran als corredors de la marató i/o acompanyants. Consulta totes les ofertes en l’APP de València Ciutat del Running, en l’apartat la festa de la marató. [vcr_button url=”http://bit.ly/appVCR” target=”blank” background=”#e82419″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: download” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Descarrega l’APP en iOS[/vcr_button] [vcr_button url=”http://bit.ly/androidVCR” target=”blank” background=”#e82419″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: download” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Descarrega l’APP en Android[/vcr_button]