x

Breakfast Run

El Bimbo Valencia Breakfast Run és una activitat paral·lela a la Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich que se celebra el dia abans de la carrera, en la qual centenars de runners arribats de totes les parts del món s’unixen per a fer un últim test abans de la carrera de diumenge.

L’entrenament consisteix en un rodatge suau de 30-45 minuts de duració al Jardí del Túria, recorrent bona part del Circuit 5K Jardí del Túria.

El Breakfast Run és una activitat paral·lela que se celebra en la jornada prèvia a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, en la qual participaran centenars de runners vinguts des de totes les parts del món disposats a fer un últim test abans de la carrera de diumenge. L’entrenament se celebrarà el dissabte 30 de novembre a les 9:00 hores, amb un rodatge suau de 30-45 minuts de duració. Al voltant de 2.000 corredors formaran part d’este esdeveniment, que tindrà lloc al Jardí del Túria i recorrerà bona part del Circuit 5K Jardí del Túria. Pots inscriure’t al Breakfast Run de manera presencial o en línia.
  • Els dorsals que s’hagen comprat fent servir el formulari en línia es retiraran el divendres 30 al mostrador de dorsals d’Expo Esport (primera planta del Museu Príncep Felipe) o el mateix dissabte 1 de desembre en la zona d’eixida.
  • Si s’opta per comprar els dorsals de manera presencial, es podran adquirir el dissabte 1 al matí a la zona d’eixida.

Este esdeveniment no competitiu servirà com a prova última abans de la Marató Valencia i també per a mostrar la varietat de la gastronomia valenciana. Quan s’acabe la prova, es repartirà avituallament líquid (aigua, orxata i suc) i sòlid (fartons, fruita natural y galletes salades).