x

Marató València dona suport un any més als atletes d’alt rendiment amb el programa MyBest42

2 març, 2020

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, organitzada per l’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, llança un any més el seu programa de superació esportiva amb el qual espera atraure corredors d’alt rendiment de tot el món, amb el nom de ‘MyBest42’, abans ‘Personal Best’. 

El programa ‘MyBest42’ està obert a qualsevol atleta amb marques per davall de les 2:20:00 en marató, a 1:06:00 en mitja marató o per davall de 30:15 en 10K, en el cas de la categoria masculina. Per la seua part, les marques femenines han de ser inferiors a 2:45:00, 1:17:00 o 35:30 respectivament.

L’organització no acceptarà corredors que hagen complit sanció per dopatge tipificada com a greu o molt greu per la World Athletics, la WADA o l’AESPAD, independentment del moment de la seua carrera en què haja sigut sancionat i que haja complit ja la sanció.

Una vegada acceptada la sol·licitud, els atletes podran beneficiar-se de serveis com: el dorsal elit, trasllats, massatges, avituallaments especials, activitats de relaxació i preparació psicològica, reunions tècniques i altres aspectes per a garantir la comoditat de l’atleta de cara a la cita del pròxim 6 de desembre.

En la passada edició de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, 64 atletes de 20 nacionalitats van participar en el programa amb l’objectiu de millorar les seues millors marques. Finalment, van ser premiats 17 atletes en categoria masculina i 10 en categoria femenina, la qual cosa va suposar un total de 67.000 euros en premis. Espanya i Regne Unit van ser els països amb més premiats (7), seguits per França i Suècia (2).

Per a formar part d’este programa, els interessats hauran d’enviar un correu electrònic a mybest42@maratonvalencia.com entre l’1 de març i el 31 d’abril de 20200.

Notícies relacionades