x

La Marató València no obrirà de moment més inscripcions per a la carrera de 2021

14 febrer, 2021

L’organització de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, a càrrec de l’Ajuntament de València i l’SD Correcaminos, ha iniciat el procés de contacte a tots els corredors inscrits per a la pròxima edició, fixada per al 5 de desembre de 2021, amb un missatge d’optimisme de cara al futur.

Encara que la situació sanitària ara mateix continua sent delicada, l’organització confia que evolucionarà de manera constant i positiva en els pròxims mesos amb l’esperança de poder celebrar de nou la prova amb milers de corredors populars. Este serà el gran objectiu de la Marató València durant l’any 2021, treballar per a fer possible una prova que albergue tots els corredors que van depositar la confiança en la carrera i van passar la inscripció a enguany, adaptant tots els procediments previs i l’esdeveniment a la situació sanitària, i sempre posant per davant la cura i la seguretat dels participants.

En les últimes setmanes, s’han dirigit moltes preguntes a la Marató València sobre l’obertura de noves inscripcions per a esta pròxima edició, una mostra més que els corredors veuen també el futur amb optimisme. No obstant això, l’organització ha pres la decisió que no obrirà el registre a noves inscripcions fins que tinga l’absoluta certesa de poder garantir l’esdeveniment per a les prop de 20.000 persones que van triar l’any passat traspassar la inscripció al 2021.

En funció de l’evolució dels pròxims mesos, l’organització prendrà les decisions oportunes per a vetlar pels seus corredors, donant de nou, si és necessari, l’oportunitat als inscrits de recuperar l’import de la inscripció si no és possible garantir, com és el desig de la Marató València, l’esdeveniment amb la major presència popular.

El mateix camí per a la Mitja Marató

Per la seua part, l’organització de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, a càrrec de l’SD Correcaminos, també ha volgut enviar el mateix missatge optimista als corredors. A més, tampoc té previst traure noves inscripcions per a la prova de 2021, que tindrà lloc el 24 d’octubre, fins que es conega com evoluciona la pandèmia.

Notícies relacionades