x

61 mínimes per als Jocs Olímpics, onze rècords nacionals i 77 marques personals en “La Gran Carrera de 2020”

11 desembre, 2020
Els resultats de la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP Elit Edition confirmen que era “La Gran Carrera de 2020” més enllà, fins i tot, del rècord del món de Mitja Marató (57:32) i de les poderoses noves marques que va aconseguir la Marató tant en categoria masculina com femenina, després de convertir-se en la tercera marató més ràpida del món i celebrar la setena millor marca mundial de tots els temps en hòmens (2h03:00) la cinquena en dones (2h17:16).

I és que el diumenge passat Valencia Ciudad del Running va veure com s’aconseguien als seus carrers fins a 61 marques mínimes per atletes masculins i femenins per a poder acudir als pròxims Jocs Olímpics de Tòquio 2021. Sens dubte, una bona mostra de potencial internacional de la prova de 42.195 metres que s’ha viscut enguany.

D’altra banda, un total d’11 atletes van aconseguir diferents rècords nacionals entre les dos proves, entre els quals van destacar lògicament el nou rècord del món Kibiwott Kandie per a Kenya i la millor marca d’Uganda en la mitja marató, en una prova que va registrarquatre corredors per davall de la històrica barrera dels 58 minuts (i huit corredors per davall de l’hora). La marató, a més, va firmar el nou rècord d’Espanya, juntament amb altres millors registres en huit països més entre hòmens i dones.

 

La millor carrera de 2020

Per si tot això fora poc, fins a 77 atletes van aconseguir a València el passat 6 de desembre millor marca personal, la qual cosa corrobora que, sens dubte, va ser “La Gran Carrera de 2020”, com també certifica el rànquing anual de la World Athletics, que va col·locar València per davant de Londres o Tòquio gràcies als excel·lents resultats obtinguts enguany. De fet, 10 de les 15 marques més ràpides d’enguany s’han aconseguit a València.

Anàlisi Big Data de les marques de carrera amb Movistar

Tota esta infinitat de marques i excel·lents registres es pot analitzar al detall amb la unitat de Big Data i analítica esportiva que Movistar ha activat juntament amb la Marató València com el seu soci tecnològic. Gràcies a la unitat de serveis de Big Data i Internet de les coses (IoT), es pot obtindre tot tipus d’informació de les grans marques aconseguides durant l’Elit Edition i comparar estos resultats en la web: https://maratonvalencia.com/estadisticas/

Notícies relacionades