x

La Marató Valencia impulsa més de 330 corredors a reprendre el camí cap a la meta amb l’acció “Acaba el que vas començar”

18 gener, 2018

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP torna a repetir l’acció “Acaba el que vas començar” per a animar, recolzar i impulsar a tots els corredors que es van retirar a partir del quilòmetre 25 i no van poder arribar a la meta a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L’esforç sempre té recompensa. I des de la Marató Valencia n’estem segurs. Per això, volem ajudar a tots els corredors a aconseguir el seu somni i que, un any més tard, reprenguen el camí cap a la meta sobre l’aigua de la millor marató d’Espanya.

Termina lo que empezaste el 2 de diciembre de 2018 en el Maratón Valencia

Després de molts mesos de preparació, intensos dies d’entrenament i moltíssim esforç depositat per a aconseguir la medalla finisher de la Marató València 2017, 331 corredors es van retirar de la prova a partir del quilòmetre 25, quan ja havien superat la distància de mitja marató i estaven a punt de complir un nou repte. El 19 de novembre de 2017 van començar a córrer la marató més ràpida d’Espanya i els animem a acabar-la el 2 de desembre de 2018.

Amb esta acció, la Marató Valencia impulsa els 331 corredors que van estar molt prop de creuar la meta l’any 2017 a fer-ho el 2018 amb un 50 % de descompte. Tots podran beneficiar-se del descompte fins al 30 de juny, perquè tinguen temps suficient de preparar amb garanties el repte i gaudir de creuar la meta de la millor marató d’Espanya.

[vcr_button url=”https://tickets.valenciaciudaddelrunning.com/promo/form-user-promo.php?langPR=es&codPromo=CYZ54VXD” target=”blank” background=”#D5BA68″ color=”#050605″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: arrow-right” icon_color=”#181813″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Aconseguix el teu descompte i acaba el que vas començar! [/vcr_button]

Recorda que la teua inscripció a la Marató València et permet gaudir del reintegrament del preu de la teua inscripció si estàs lesionat. 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar