x

La Marató Valencia impulsa més de 330 corredors a reprendre el camí cap a la meta amb l’acció “Acaba el que vas començar”

18 gener, 2018

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP torna a repetir l’acció “Acaba el que vas començar” per a animar, recolzar i impulsar a tots els corredors que es van retirar a partir del quilòmetre 25 i no van poder arribar a la meta a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L’esforç sempre té recompensa. I des de la Marató Valencia n’estem segurs. Per això, volem ajudar a tots els corredors a aconseguir el seu somni i que, un any més tard, reprenguen el camí cap a la meta sobre l’aigua de la millor marató d’Espanya.

Termina lo que empezaste el 2 de diciembre de 2018 en el Maratón Valencia

Després de molts mesos de preparació, intensos dies d’entrenament i moltíssim esforç depositat per a aconseguir la medalla finisher de la Marató València 2017, 331 corredors es van retirar de la prova a partir del quilòmetre 25, quan ja havien superat la distància de mitja marató i estaven a punt de complir un nou repte. El 19 de novembre de 2017 van començar a córrer la marató més ràpida d’Espanya i els animem a acabar-la el 2 de desembre de 2018.

Amb esta acció, la Marató Valencia impulsa els 331 corredors que van estar molt prop de creuar la meta l’any 2017 a fer-ho el 2018 amb un 50 % de descompte. Tots podran beneficiar-se del descompte fins al 30 de juny, perquè tinguen temps suficient de preparar amb garanties el repte i gaudir de creuar la meta de la millor marató d’Espanya.

[vcr_button url=”https://tickets.valenciaciudaddelrunning.com/promo/form-user-promo.php?langPR=es&codPromo=CYZ54VXD” target=”blank” background=”#D5BA68″ color=”#050605″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: arrow-right” icon_color=”#181813″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Aconseguix el teu descompte i acaba el que vas començar! [/vcr_button]

Recorda que la teua inscripció a la Marató València et permet gaudir del reintegrament del preu de la teua inscripció si estàs lesionat. 

Notícies relacionades

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, ha rebut els representants del Comité de Direcció de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP en una reunió de treball de cara a avançar en el protocol de seguretat de l’esdeveniment. A la reunió va assistir Pilar Bernabé, presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i regidora d’Esports de l’Ajuntament de València; Juan Botella, gerent de la Sociedad Deportiva Correcaminos, i Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso, acompanyats del doctor Luis Cort, responsable mèdic de la Marató i la Mitja Marató. A més, van participar també en esta reunió de treball Josep Miquel Moya, director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, i Isaura Navarro, secretària autonòmica de Salut Pública. A més de la reducció considerable del cens de participants al 60 % respecte als prèviament inscrits i l’eixida en més onades de menys corredors i amb més diferència de temps, s’adoptaran mesures que tindran en compte la situació epidemiològica del moment i s’adaptaran sempre en funció de la normativa autonòmica vigent en sanitat. També es van estudiar la resta de mesures que s’adoptaran per a fer un esdeveniment segur i es començarà ja a treballar amb Sanitat en una regulació específica per als esdeveniments participatius com les carreres de marató i mitja marató. Es confia que la evolució positiva i l’elevat ritme de vacunació no obligue l’organització a exigir més requisits mèdics als participants. En qualsevol cas, s’anunciarà als corredors les mesures sanitàries o requisits amb temps suficient de les carreres de la Mitja Marató o Marató, fixades en el calendari per al 24 d’octubre i el 5 de desembre. Pilar Bernabé va valorar esta trobada de treball com “una reunió molt productiva” i va voler “agrair a la consellera de Sanitat l’esforç i el compromís amb esdeveniments tan importants com la Mitjà Marató i la Marató València. Treballarem amb la Conselleria de Sanitat en un protocol que garantisca la celebració dels dos esdeveniments amb plena seguretat per als corredors i també per a la ciutat i la ciutadania. I estic convençuda que podrem arribar a una magnífica celebració de les dos proves”.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar