x

Kitwara i Zennebe asseguren que la Marató Valencia és idònia per a un rècord mundial

19 novembre, 2017

Després de la celebració del nou rècord de la prova, la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP ha celebrat la roda de premsa, tradicional entre les maratons amb Etiqueta d’Or de la IAAF, amb el guanyador i la guanyadora de la carrera, Sammy Kitwara i Aberu Zennebe.

Maratón Valencia 2017

Paco Borao, president de la Sociedad Deportiva Correcaminos, club organitzador de la prova juntament amb l’Ajuntament de València, ha presentat l’acte, acompanyat per Rachid Ben Meziane i Frans Denissen, representants; Aberu Zennebe, guanyadora de la Marató Valencia 2017, i el vencedor de la prova, Sammy Kitwara, el qual ha batut el rècord de la prova de la que ja era la marató més ràpida en sòl espanyol.

L’etíop Aberu Zennebe ha mostrat la seua satisfacció com a primera dona que ha arribat a la meta de la 37a edició de la Marató València, a la Ciutat de les Arts i les Ciències. M’agrada molt València i estic molt contenta d’haver guanyat ací”, ha declarat.

Per la seua part, el seleccionador Rachid Ben Meziane ha afirmat que “hui és un dia molt important, no solament per a València, sinó per a tota Espanya”. “La Marató València ha demostrat hui les possibilitats que tenen en el futur tant el circuit com l’organització, que és excel·lent”, ha afegit.

Maratón Valencia 2017

Sammy Kitwara, atleta que ha batut hui diumenge 19 de novembre el rècord de la Marató Valencia, ha declarat que “la carrera ha sigut bona, el temps ha sigut bo i el recorregut ha sigut extra bo”. He corregut moltes maratons, però esta ha sigut la més plana i la més fàcil per a aconseguir en un futur el rècord mundial, ha confessat Kitwara. Finalment, el recent vencedor de la primera marató d’Espanya que ha aconseguit l’Etiqueta d’Or de la IAAF ha mostrat la seua alegria i ha agraït a l’organització tot el seu suport. “Em van dir que hi havia una costera al voltant del quilòmetre 30 però no l’he trobada”, ha afegit.

Frans Denissen, representant de Sammy Kitwara, s’ha mostrat molt content tant pel rècord aconseguit pel kenyà com per la prova, la qual ha considerat perfecta. La Marató Valencia és una de les maratons millor organitzades del món. És una marató molt plana i molt ràpida que està creixent i millorant molt”, ha afirmado. ha afirmat. Finalment, Denissen ha assegurat que “València ha de continuar lluitant per a posicionar-se com una de les millors carreres del món, perquè té moltes possibilitats d’estar entre les més grans”.

Notícies relacionades